Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Našim klientom ponúkame komplexné vedenie a spracovanie účtovníctva. Poskytujeme komplexné a cenovo dostupné služby pre širokú podnikateľskú klientelu. Medzi naše služby patria: - spracovanie účtovníctva a daňovej evidencie - spracovanie a komplexné vedenie mzdovej agendy, vrátane ročných priznaní - spracovanie pracovnej zmluvy a ...

Daňové, ekonomické a účtovné poradenstvo. Vedenie podvojného účtovníctva, daňovej evidencie. Likvidácia firiem.

Účtovný a daňový servis - vedenie účtovníctva - personálna a mzdová agenda.

Služby: - online účtovníctvo a fakturácia

Patentová, znalecká a známková kancelária v Ostrave: - spracovanie patentových prihlášok, vynálezov, úžitkových vzorov - registrácia úžitkových, priemyselných vzorov aj do zahraničia - známková rešerš - registrácia ochranných známok - registrácia, zabezpečenie internetových domén - mesačné sledovanie známkového fondu - odhalenie porušenia ...

Služby v oblasti poistenia a riskmanagementu - poistenie majetku, vozidiel, osôb - hypotéky, sporenie, investície - vybavovanie škôd a riadenie likvidácie.

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie daní - audítorské služby.

Služby - poskytovanie pôžičiek - pôžičky na všetko.

ČInnosť - reštrukturalizácia - obchodné a ekonomické riadenie firiem - finančné analýzy - implementácia informačných systémov - ekonomické a organizačné poradenstvo.

Znalecké posudky a odhady - bytové jednotky, rodinné domy, rekreačné objekty, garáže, nebytové priestory, komerčné objekty, pozemky, vecné bremená a pod. .

Tradičné aplikácie pre monitoring verejných registrov, najmä rizikových faktorov ako je vstup do insolvencie, neplatenie DPH, exekúcia na podiel v spoločnosti a pod. Sledovanie fyzických i právnických osôb. Budete upozornení e-mailom na dôležité informácie o vašich dlžníkoch, zákazníkoch, obchodných partneroch a pod.

Komplexné služby v oblasti vedenia účtovníctva, daňovej evidencie a majetkových daní. Pripravíme podklady pre projekty, úvery, banky, lízingy a ďalšie. Príprava zmlúv, fakturácia, vykonávanie platobných príkazov, zastúpenie na úradoch.

Ponúkame výhodné riešenie dlhov, exekúcií, nevýhodných úverov. marcela.krejsova01@gmail.com Ste v zlej finančnej situácii, nezvládate splácať mesačné náklady, dlhy, spotrebiteľské úvery, hrozí vám exekúcia, alebo už exekúciu máte, pomôžeme vám. S každým klientom rokujeme individuálne a snažíme sa mu poskytnúť čo najvýhodnejšie riešenie jeho ...

Advokátska kancelária Mgr.Pavla Andrleho so sídlom v Ostrave a pobočkou vo Vítkove poskytuje kompletné právne služby v oblasti občianskeho, rodinného a trestného práva ako je návrh na rozvod, vymáhanie pohľadávok, tvorba zmlúv ai. Pôsobí ako obhajca aj žalobca a zaisťuje tiež právne úschovu. V rámci svojej činnosti spolupracuje so súdnymi ...

Hrozí vám zákaz riadenia, vybodovania? Zadržali vám vodičský preukaz? Zastúpime vás pred správnym orgánom ako prvého, tak druhého stupňa. Zastúpime vás aj pred súdom v prípade trestného činu. O svoj vodičák neprídete. Odborná konzultácia zadarmo.

Zdravotná poisťovňa. Zelená linka 800 213 213, nonstop prevádzku. Pondelok 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00 Utorok 8.00 - 12.00 13.00 - 15.30 Streda 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00 Štvrtok 8.00 - 12.00 13.00 - 15.30 Piatok 8.00 - 12.00

Insolvenčný správca a likvidátor služby: - znalecké posudky a odborné odhady v oblastiach: - ocenenie podniku, nehmotného majetku, pohľadávok, cenných papierov, prístrojov, strojov, technologických celkov, fúzie, nehnuteľnosti.