Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Obchodný zástupca poisťovne Allianz - dojednávanie poistenia osôb, vozidiel, majetku.

Služby - kompletnom vedení účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - vedenie mzdovej a personálnej agendy - účtovné a daňové poradenstvo.

Služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie - spracovanie miezd.

Poskytuje - daňové poradenstvo Vedenie - účtovníctvo

Hypotekárne úverové centrum Služby: - hypotekárne úvery - stavebné sporenie a úvery - investičné hypotéky - spotrebiteľské úvery - refinancovanie úverov - poistenie a ďalšie. Kancelária: Havelcova 70 280 02 Kolín III

Činnosť: - poisťovací zástupca

Činnosť: - obchodný zástupca poisťovne Allianz

Činnosť: - obchodný zástupca ČMSS

TREBIS Zaoberáme sa správou nehnuteľností, realitnou činnosťou, upratovacími prácami a možnosťou sprostredkovania sťahovacích služieb, účtovníctva a ďalšími.

Komplexná ponuka finančných produktov. Pre jednotlivcov: - pôžičky - účty - lízing - karty - priame bankovníctvo - sporenie - poistenie. Pre firmy: - úvery - priame bankovníctvo - podnikateľské účty - termínované vklady - lízing - platobné karty.

Komplexná ponuka finančných produktov. Pre jednotlivcov: - pôžičky - účty - lízing - karty - priame bankovníctvo - sporenie - poistenie. Pre firmy: - úvery - priame bankovníctvo - podnikateľské účty - termínované vklady - lízing - platobné karty.

Vedenie - účtovníctvo - daňové evidencie - poradenstvo Lektorská činnosť

Obchodný zástupca ČMSS - dojednávanie stavebného sporenia, úverov.

Realitný servis vrátane súvisiaceho právneho, obchodná a sprostredkovateľská činnosť, medzinárodná osobná autodoprava, vedenie jednoduchého účtovníctva a daňovej evidencie, ekonomické poradenstvo.

Finančné poradenstvo Investičné poradenstvo

Naša spoločnosť Vám zaistí finančné produkty od popredných bankových i nebankových inštitúcií, v našej ponuke sú spotrebiteľské úvery, úvery na podporu alebo rozvoj podnikania pre existujúcich i začínajúcich podnikateľov, úvery zo stavebného sporenia, hypotéky na riešenie Vášho bývania alebo hypotéky (americké) na získanie finančných prostriedkov ...

Advokátska kancelária - právo dedičské, občianske, obchodné a trestné

poradenstvo pri reštrukturalizácii a reorganizácii spoločností spracovanie projektov a zabezpečenie ich financovania správu pohľadávok konkurzné konanie semináre a kurzy v oblasti hypotekárnych úverov, spotrebiteľských úverov, základnej finančnej gramotnosti, riešenia ohrozených úverov a úverov po splatnosti semináre a kurzy v oblasti začatia ...

Služby: -vedenie účtovníctva -ekonomické poradenstvo.