Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie - mzdová, personálna agenda.

služby: - dotačné poradenstvo - administratívne poradenstvo - školenia, semináre

Vedenie účtovníctva, mzdovej agendy: - pre firmy, SZČO - pre spolky - pre obce - pre bytové družstvá - pre neziskové organizácie. Vlastný účtovný systém - on-line kontrola účtovníctva. Zvoz dokladov. Odvoz dokladov na podpis, overenie - doklady sú vždy predvyplnené. Komunikácia s úradmi a zastupovanie pred úradmi.

-Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Zprostředkování obchodu a služieb

služby - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - spracovanie miezd a personálne poradenstvo.

služby: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - spracovanie miezd - daňové priznania.

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

Spoločnosť DAF Trucks CZ, s.r.o. sa zaoberá vývojom, výrobou, marketingom a predajom stredných a ťažkých úžitkových vozidiel, ďalej dovozom, distribúciou a servisom nákladných automobilov značky DAF. Vyrábame tiež náhradné diely, súčasti zostáv pre nápravy, kompletné motory pre autobusy a špeciálne vozidlá. Ďalej ponúkame asistenčnú službu DAF ...

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

Služby: - upratovacie - umývanie okien - odkup, správa, vymáhanie pohľadávok - realitné služby.

Služby: - daňové poradenstvo - spracovanie účtovníctva.

Ing. Libor Zima je súdny znalec v odbore oceňovania nehnuteľností a oceňovania podnikov najmä pre Prahu a Stredočeský kraj.

Služby - tvorba nadstavieb informačných systémov (IS) - prepojenie IS s ďalšími aplikáciami. Ekonomické poradenstvo - poradenstvo v oblasti nákupu materiálu a služieb - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie.

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia