Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Komplexná ponuka finančných produktov. Pre jednotlivcov: - pôžičky - účty - lízing - karty - priame bankovníctvo - sporenie - poistenie. Pre firmy: - úvery - priame bankovníctvo - podnikateľské účty - termínované vklady - lízing - platobné karty.

Služby: - pomoc domôcť sa nárokov na odškodnenie, napríklad pri dopravnej nehode, pracovnom úraze, chorobe z povolania ... a ďalšie

Sprostredkovanie poistenia: - životné - poistenie domácnosti - poistenie nehnuteľností - poistenie maznáčik - poistenie áut

Montáž, oprava, servis, revízia: - bleskozvody - pivné tanky - svetelné aj nesvetelné reklamy, reklamné štíty Služby: - účtovníctvo Soľankové hospodárstvo.

Služby: -vedenie účtovníctva Maloobchod, predaj: -centrálne vysávače -drviče odpadu

Advokátska kancelária - právne služby - zameranie na právo obchodné, občianske, rodinné, pracovné a trestné.

Advokátska kancelária - právne služby - zameranie na právo občianske, obchodné, rodinné, pracovné, trestné a správne.

Servis výpočtovej techniky. Webdisign. Marketing a internetová propagácia. Vývoj aplikácií. Grafické práce. Vedenie účtovníctva, daňové poradenstvo.

Súdny znalec - psychologické a pedagogické poradenstvo zamerané na sebavýchovu a duševné zdravie vrátane krízovej intervencie.

Obchodný zástupca Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Znalec, odhadca: - motorové vozidlá - poľnohospodárska technika

Advokátska kancelária - právo občianske, rodinné, pracovné a trestné - zastupovanie v súdnych sporoch - vymáhanie pohľadávok - právne poradenstvo.

Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa

Daňové poradenstvo - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdová a personálna agenda.

Služby: - správa nehnuteľností - účtovníctvo - realitná činnosť

Sprostredkovanie: - poistenie - stavebné sporenie - úvery, hypotéky Služby: - finančné poradenstvo

Služby: - stavebná projekcia - inžinierska činnosť v stavebníctve - poradenstvo v oblasti vodného hospodárstva - ekonomické poradenstvo v investičnej výstavbe