Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Služby - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdová agenda.

Služby - vedenie účtovníctva - daňové evidencie pre malé a stredné firmy alebo drobných podnikateľov - spracovanie miezd.

Služby: - vedenie účtovníctva pre právnické i fyzické osoby - vedenie daňovej evidencie - vedenie mzdovej a personálnej agendy - daňové priznania k dani z príjmov FO a PO, DPH, dani cestnej. - súhrnné hlásenie, prenesenie daňovej povinnosti - spracovanie štatistických výkazov - zastupovanie na úradoch na základe plnej moci - zabezpečenie ...

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie.

Mgr. Hana Černošková prevádzkuje firmu EKONOMIO - účtovníctvo ľahko. Služby: - komplexné služby v oblasti vedenia účtovníctva - daňová evidencia (jednoduché účtovníctvo) - rekonštrukcia účtovníctva - spracovanie miezd - spracovanie daňových priznaní pre malé a stredné firmy. Uvedené služby poskytujeme v Brne a okolí.

Služby - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdová agenda.

Agentúra DAPO Marty Laudátovej je špecializovaná na organizovanie seminárov k daňovej problematike poskytovateľov zdravotných služieb (lekárov, zubných technikov) – fyzických a právnických osôb.

Vedenie účtovníctva Vedenie daňovej evidencie Vedenie mzdového účtovníctva a personalistiky Činnosť účtovných poradcov Spolupráca s daňovým poradcom

Audítorské služby Daňové poradenstvo Účtovné poradenstvo.

Podvojné účtovníctvo. Daňová evidencia (jednoduché účtovníctvo). Mzdové účtovníctvo. Daňové priznanie.

Služby - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - vedenie mzdovej agendy - sprostredkovanie poistenia osôb, vozidiel a nehnuteľností - sprostredkovanie sporenia, hypoték a úverov.

Služby - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - vedenie mzdovej agendy.

Služby - vedenie účtovníctva, - daňová evidencia - mzdová agenda.

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie miezd

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie daňovej evidencie - mzdová agenda.

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - mzdová agenda - daňové priznania.

Daňové poradenstvo: - daňová optimalizácia - spracovanie daňových priznaní ku všetkým daniam. Vedenie účtovníctva: - vedenie daňovej evidencie - jednorazové spracovanie účtovníctva a daňovej evidencie - účtovné poradenstvo.

Služby: - daňové poradenstvo - audítorské - daňové audity, dane, účtovné audity.

Poskytuje - daňové poradenstvo Poskytuje - finančné poradenstvo Zaistenie - odhady nehnuteľností Realitná kancelária - predaje rodinných domov, nájomných domov, bytov, pozemkov, chát a chalúp, garáží, ... - prevody členských práv a povinností k družstevným bytom - prenájmy nehnuteľností, bytov, garáží, ... Realitná kancelária - predaje ...