Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Služby - vedením účtovníctva, daňovej evidencie a mzdovej agendy - kontrola a zaúčtovanie dokladov - vedenie a sledovanie pohľadávok a záväzkov - vedenie evidencie majetku.

Služby - vedenie účtovníctva - vedenie mzdovej agendy - daňové poradenstvo - personalistika.

Vedenie a poradenstvo - účtovníctvo - mzdy

Účtovné služby Spracujeme pre malé, stredné firmy a SZČO: -podvojné účtovníctvo -daňovú evidenciu -mzdy a personalistiku -zaistíme zastupovanie na úradoch, vrátane kontrol a registrácie platiteľa -vykonávame finančné analýzy a vyhodnotenia, účtovné a daňové poradenstvo -spracujeme prehľady o príjmoch SZČO pre orgány sociálneho a ...

Služby: - spracovanie účtovníctva - spracovanie daňovej evidencie - spracovanie miezd - daňové a ekonomické poradenstvo.

Služby: - daňové, účtovné a mzdové poradenstvo - účtovný audit - advokátske služby.

Služby: - účtovníctvo - správa domov, nehnuteľností

Daňová evidencia - spracovanie daní Podvojné účtovníctvo aj jednoduché - spracovanie miezd

Účtovnícke a audítorské činnosti - daňové poradenstvo.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie. Daňové poradenstvo. Účtovníctvo pre nemecké firmy.

Zaisťujem profesionálne finančné a účtovné služby aj vedenie účtovníctva, resp daňovej evidencie s dlhoročnou praxou a skúsenosťami. Preferujem individuálny prístup ku každému klientovi a samozrejmosťou je pre mňa priebežný servis. Navrhujem finančné plány, riešim hypotéky a ich refinancovanie, úvery, konsolidácia, investície, sprostredkovanie ...

Externé spracovanie a zastupovanie v INTRASTAT. Ponúkame: - sledovanie termínov odovzdávania výkazov, písomne alebo elektronicky, podľa priania klienta - správnosť a úplnosť vyplnenia - zmluvný vzťah vytvorený tak, aby vyhovoval cenou aj podmienkami obom stranám - skúsenosti v colnej problematike a vykazovaní medzinárodného obchodu v ...

Hľadáte daňového poradcu? Potrebujete spracovať účtovníctvo vo svojej firme? Kontaktujte našu audítorskú a účtovnú firmu. Poskytuje audítorské služby, daňové poradenstvo, komplexné vedenie účtovníctva a spracovanie miezd. Pôsobíme v Turnove a Liberci, ale prijímame zákazky aj z okolitých miest Jablonec nad Nisou, Železný Brod, Mníchove Hradište a ...

Služby: -vedenie účtovníctva. -vedenie daňovej evidencie.

Služby: - účtovníctvo - mzdy - vývoj softvéru

Audítorská spoločnosť. Služby: -auditórske.

Služby: -vedenie účtovnej a evidencie -mzdová agenda

Služby: - účtovníctvo - daňové poradenstvo

Daňové priznania Vedenie účtovníctva, mzdoveja daňovej evidencie

Vedenie účtovníctva a spracovanie auditov.

Kompletné zabezpečenie finančného účtovníctva. Kompletné zabezpečenie daňovej evidencie. Mzdové účtovníctvo, personalistika. Dohľad nad účtovníctvom. Daňové služby.

Vedenie účtovnej agendy, nákup a predaj, propagačná a reklamná činnosť, prenájom (učebne, PC), technicko-administratívne práce, sprostredkovanie obchodu a služieb.