Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Služby: - daňové poradenstvo, daňový poradca.

Účtovná a daňová kancelária - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdová agenda a personalistika.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie, spracovanie mzdovej evidencie, daňové poradenstvo, spracovanie priznania k daniam.

Profesionálne účtovníctvo a daňové poradenstvo. Podvojné účtovníctvo pre firmy, účtovanie miezd, komplexné účtovné uzávierky.

Vedenie účtovníctva v Zlíne pre firmy a SZČO. Služby: - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie - spracovanie mzdovej a personálnej agendy - účtovné a daňové poradenstvo - vypracovanie všetkých daňových priznaní vrátane povinných príloh, hlásení a prehľadov - spracovanie účtovných závierok a podkladov pre bankové inštitúcie - na základe ...

Služby: - účtovníctvo - daňové priznania.

Audítorské služby a daňového poradenstva. -overenie riadnych i mimoriadnych účtovných závierok. -stanoviská z realizácie forenzných auditov. -odborná pomoc pri riešení reštrukturalizácie obchodných spoločností. -školenie v oblasti účtovného a daňového poradenstva. - zameranie najmä na oblasť dane z príjmov právnickej osoby a daň z pridanej ...

Členovia Komory audítorov Českej republiky a Komory daňových poradcov SR. Služby: -spracovanie, vedenie - účtovníctvo -spracovanie - daňové priznania, dane -poradenstvo - daňové, ekonomické, účtovné -auditórske.

Služby: - účtovníctvo - dane - mzdy

Služby: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia pre osoby s ročným obratom do 25 mil. Kč - spracovanie daní - hlásenia pre správu sociálneho zabezpečenia a poisťovne - daňové a účtovné poradenstvo - ekonomické poradenstvo.

Autodoprava, doprava, preprava v rámci EÚ: -zahraničná kamiónová. Špedičná činnosť: -vyťažovanie vozidiel -medzinárodná špedícia. Vedenie, spracovanie, kontrola: -účtovníctvo: -jednoduché -podvojné. Poradenstvo: -daňové.

-Činnosť organizačných a ekonomických poradcov.

Zastupovanie pri daňovej kontrole. Poradenstvo. Ekonomická činnosť.

Účtovníctvo - vedenie - poradenstvo - mzdy

Reklamná agentúra. Reklamné služby. Výroba, realizácia: - reklamné predmety - veľkoplošné LED obrazovky. Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania - finančné poradenstvo.

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Spoločnosť audítorov a daňových poradcov. Poradenstvo: -daňové,dane. Služby: -spracovanie daní -auditórske.