Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Daňové poradenstvo Vedenie účtovníctva Spracovanie miezd Audit v spolupráci s externým audítorom Ekonomické poradenstvo

Účtovná firma. Daňové poradenstvo Ekonomické a finančné poradenstvo Organizačné poradenstvo Vedenie: - účtovníctvo - daňová evidencia - účtovné poradenstvo - mzdy.

Spracovanie a vedenie účtovníctva malých firiem do 25 zamestnancov: -daňové priznania, daňových priznaní -mzdy, miezd -zastupovanie v rokovaní so štátnou správou: -finančný úrad. Vedenie: -účtovníctvo a daňové evidencie.

Služby: -účtovníctvo Poradenstvo: - daňové, dane.

Vedenie: - daňové evidencie - daňové poradenstvo. Účtovníctvo: - vedenie - poradenstvo.

Služby a poradenstvo v oblasti vedenia účtovníctva a daňovej evidencie.

Služby: -daňové poradenstvo -vedenie, kontrola účtovníctva: -jednoduché, podvojné -mzdy, daňové priznanie.

Dane - spracovanie - poradenstvo Účtovníctvo - vedenie - poradenstvo Internet marketing

Finančné, účtovné a daňové služby. Vedieme účtovníctvo, mzdovú agendu a vypracovávame daňové priznania.

Audítorská a daňová kancelária: -vedenie účtovníctva a miezd -audity účtovníctva obchodných spoločností -daňové poradenstvo.

Vedenie účtovníctva, účtovné a daňové poradenstvo.

Spracovanie - daňové priznania Spracovanie - účtovníctvo - daňové evidencie - mzdové agendy

-Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu -Činnosť organizačných a ekonomických poradcov. Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie Hostinská činnosť

Účtovná a daňová kancelária. Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva, daňovej evidencie, mzdovej agendy - finančné poradenstvo - spracovanie dokumentácie pre rokovania s peňažnými ústavmi - kurzy, školenia .

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie miezd

Služby: - daňové poradenstvo, daňový poradca.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie, spracovanie mzdovej evidencie, daňové poradenstvo, spracovanie priznania k daniam.

Profesionálne účtovníctvo a daňové poradenstvo. Podvojné účtovníctvo pre firmy, účtovanie miezd, komplexné účtovné uzávierky.

Vedenie účtovníctva v Zlíne pre firmy a SZČO. Služby: - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie - spracovanie mzdovej a personálnej agendy - účtovné a daňové poradenstvo - vypracovanie všetkých daňových priznaní vrátane povinných príloh, hlásení a prehľadov - spracovanie účtovných závierok a podkladov pre bankové inštitúcie - na základe ...

Služby: - účtovníctvo - daňové priznania.

Audítorské služby a daňového poradenstva. -overenie riadnych i mimoriadnych účtovných závierok. -stanoviská z realizácie forenzných auditov. -odborná pomoc pri riešení reštrukturalizácie obchodných spoločností. -školenie v oblasti účtovného a daňového poradenstva. - zameranie najmä na oblasť dane z príjmov právnickej osoby a daň z pridanej ...