Potrebujete pomôcť s natáčaním? Odborníci vám pomôžu zaobstarať videozáznamy, virálne videá, TV spoty, reklamné videá, inštruktážne videá, dokumenty, znelky a mnoho ďalšieho. Strižná, ozvučovacia, nahrávacia a osvetľovacia technika je samozrejmosťou.

Videopožičovňa. Požičovňa: -videokazety -DVD. Prevádzkujeme internetový obchod. Opravujeme poškodené CD a DVD. Videomat-nonstop.

Videopožičovňa. Požičovňa: -videokazety -DVD. Prevádzkujeme internetový obchod. Opravujeme poškodené CD a DVD.

Videopožičovňa. Požičovňa: -videokazety -DVD. Prevádzkujeme internetový obchod. Opravujeme poškodené CD a DVD. Videomat-nonstop.

AGENTÚRA FOTOSVET Hľadáte spoľahlivého fotografa pre Váš svadobný deň? Potrebujete vyvolať fotografie, alebo natočiť video z firemnej akcie? Potom sme tu práve pre Vás! Agentúra Fotosvet Vám ponúka svadobné fotografie aj video po celej Českej republike. Vyvolanie fotografií na digitálnom minilabe, preukazové fotografie v ateliéri na počkanie. ...

Veľkoobchod a maloobchod: - zvuková technika, ozvučovacie služby, inštalácia zvukovej techniky do kultúrnych domov, klubov, škôl, reštaurácií a pod. - hudobné nástroje, aparatúry Štúdiové práce (audio, video) - nahrávacie štúdio Dovoz tovaru z ázijských krajín

- KOMPLETNÉ FILMOVÉ / PRODUKČNÉ SLUŽBY - VÝROBA FILMOVEJ TECHNIKY

Videoslužby - produkcia, postprodukcia - natáčanie reklám, svadieb, akcií, udalostí, relácií, spracovanie a prevádzanie videonahrávok, digitálne efekty, grafika. Grafické práce a webdesign, tworba webových stránok a prezentácií.

Kamera, strih, réžia, produkcia, zvuk. Bohaté a pestré skúsenosti a natočíme od dokumentu, spravodajstva, hranej veci aj pokojne svadbu a pod... Nerešpektujem status QUO Status quo je stav ktorý sa nedá zmeniť a okolo médií panuje medzi verejnosťou množstvo mýtov, omylov, poloprávd ktorými sa niektorí schovávajú a maskujú. U mne nájdete služby ...

Výroba a produkcia filmov a 3D počítačových visualizácií a simulácií. Filmová a počítačová grafika, mocap štúdio, 3D grafika, fulldome filmové technológie na produkciu, postprodukciu a prezentáciu. Tvorba a distribúcia interaktívnej 3D CGI filmov pre planetária a digitária.

Tvorba a spracovanie videa. Natáčanie a digitalizácia videí. Natáčame svadby, krstiny, oslavy, spoločenské a iné udalosti.

Výroba, rozmnožovanie, nahrávanie a distribúcia zvukových a zvukovo- obrazových záznamov. Natáčanie dokumentov a krátkych filmov. Grafické návrhy loga, vizitky, tlačoviny, pozvánky. Tvorba - webové stránky - internetové prezentácie.

Výroba spotov pre regionálne a káblové televízie. Tvorba hudobného sprievodu, ozvučovania. Záznam a spracovanie športových, spoločenských, kultúrnych i vzdelávacích podujatí. Výroba a spracovanie videotvorby, 2D, 3D grafika, ukladanie na audio a video.

Videozáznamy: -svadby, krstiny, rodinné udalosti -slávnostné príležitosti -reklamy -zájazdy -tanečné, plesy -prepisy do formátu VHS -pretočenie z diapozitívov, starých filmov.

Zaisťujeme: - natáčanie bežnými profesionálnymi technológiami (DV-CAM, Betacam SP, digitálny Betacam, HDV, XD Cam, prípadne film 16mm, 35mm) - strih - dokončovacie práce - zvukové dokončovacie práce vrátane zaistenia profesionálnych režisérov, kameramanov, animátorov, zvukárov a strihačov

Výroba - audiovizuálne diela reportáže, prezentácie, reklamné spoty, videoklipy

Firma Videoprodukcia Stibůrek vznikla v roku 2008 a pôsobí v rámci celej SR. V čase vzniku bola predovšetkým zameraná na natáčanie videí a prepisy mediálnych nosičov. V roku 2011 rozšírila svoju činnosť aj na zhotovovanie a spracovanie fotografií. Súčasnou náplňou firmy sú služby v oblasti obstarania a spracovania videa a fotografií pre firmy aj ...

Zhotovenie filmov z dodaného materiálu - strih - doplnenie hudobného podkladu - hovorený komentár - titulky

-Výroba audiovizuálnych diel pri dodržaní autorského zákona

Natáčanie - propagačné audiovizuálne diela krátke filmy, videoklipy, dokumenty Výroba - propagačné audiovizuálne diela krátke filmy, videoklipy, dokumenty.

Vydavateľ a distribútor archívnych českých filmov, zahraničných a českých dokumentov a animovaných filmov pre deti na DVD a Blu-ray nosičoch, reprinty filmových plagátov k archívnym českým filmom, prevádzkovateľ magazínu o filme filmavideo.cz, výrobca audiovizuálnych programov.

Natáčanie špeciálnych efektov dážď, výbuch, mechanické efekty