Vydajte sa za kultúrou a navštívte české múzeá, galérie a výstavné siene. Čakajú na vás stále expozície, špeciálne výstavy alebo tematicky zamerané expozície. Výstavy automobilov, do múzea vedy a techniky alebo na výstavu obrazov - záleží na vašom vkuse.

Fotogaléria zaoberajúca sa prezentovaním svetových fotografov a komisným predajom ich fotografií. Organizovanie výstav. GAPE GALLERY vznikla z potreby ukázať Vám talentovaných fotografov z rôznych kútov sveta. Umelcov, ktorí sa hrajú so svetlom, kompozíciou, ale hlavne vyobrazujú svoje pocity a fantáziu.

Galéria. Boučkov statok - zrubová poschodová budova, ktorá je ukážkou ľudovej architektúry Maloskalska. Organizovanie - prehliadky pre turistov. Informačné stredisko, infocentrum: - predaj turistických predmetov, pohľadníc, kníh, upomienkových predmetov - možnosť pripojenia k internetu na dvoch verejných staniciach. Hostinská ...

Predaj - obrázky maľované na dreve

Kaplnka Hodonín. Organizovanie výstav: -obrazy - grafika - kresby a fotografie - plastiky - keramika a umelecké diela zo skla a šperkov.

Stredisko experimentálnej archeológie a regionálnych dejín. Skanzen: - zrubová polozemnica, chlebová pec, bylinná záhradka, chliev, stodola, ovocný sad, sušička na ovocie, dvojpriestorový dom, železiarska pec, kováreň, hrnčiarsky okrsok, oboroh, reduta. Múzeum, múzejné expozície.