Kiná, divadlá, spoločenské udalosti, ale aj zábavné podniky, bary či kluby sú tou najjednoduchšou možnosťou, ako si užiť zábavu aj kultúru. Vyberte si podnik a neváhajte ho navštíviť, prípadne zakúpte svoje vlastné vybavenie a usporiadajte vlastnú zábavu.

Predaj, trafika: - knihy - noviny, časopisy, pohľady, blahoželania - tabakové výrobky - čapovaná vína

činnosť: - kultúrne centrum - prenájom priestorov pre spoločenské akcie

služby: - turistické informačné centrum - predaj suvenírov, máp, pohľadov - predaj vstupeniek - průvodcované prehliadky františkánskeho kláštora, mestá Bechyně a zámku.

Organizovanie, zabezpečenie kultúrnych, športových a spoločenských podujatí.

Služby: - produkcia reklamných, marketingových akcií, slávností, koncertov - reklamné, reklamné kampane - výroba reklamných predmetov.

Hudobná skupina Patrola - country kapela.

ŠLÁGR TV - televízna stanica - televízne vysielanie.

Výroba, natáčanie, tvorba: - videozáznamy - videoklipy - reklamné spoty - dokumentárne filmy, reportáže.

Lukostreľba - vystupujeme na firemných akciách, historických jarmokoch, mestských slávnostiach av sezóne aj na hradoch a zámkoch. Predaj, e-shop - luky - praky - šípy - terče - všetko vybavenie pre lukostreľbu - kostýmy, opasky.

Autorské divadlo, výstavy, besedy, workshopy, autorské čítanie, dramaťák... toto je hlavný smer SUDu. Ale fantáziu medze rozhodne nekladieme. SUD je o študentoch a pre študentov. Akcie organizujeme vo vlastnom priestore, technické vybavenie máme. Sami si zostavujeme program – vlastnú či hosťujúcu produkciu, staráme sa o technické a organizačné ...

Internetové vydavateľstvo: - zahrada.cz - dom a chalupa - chováme.cz - kulináři.cz.

Činnosť: - výroba dokumentárnych filmu - videoreportáže - reklamné spoty - prepis videokaziet na DVD.

Agentúra zaisťujúca vystúpenie hudobnej skupiny Nezmari.

Organizovanie - telovýchovné aktivity - aktivity pre deti a mládež - vzdelávacie aktivity - kultúrne aktivity.

Rádio Kiss Južné Čechy. Číslo 1 s najväčšími hitmi Juhočeské hudobné rádio -kissparáda -Pesničky na prianie -aktuálne regionálne spravodajstvo s podrobným kultúrnym servisom -dopravný servis.

Tvorba, výroba: - reportážne videá - svadobné videoklipy - natáčanie maturitných plesov.

Prenájom bungee trampolíny, zábavných atrakcií a motokár. Organizovanie firemných a športových podujatí. Lyžiarska škola.