Kiná, divadlá, spoločenské udalosti, ale aj zábavné podniky, bary či kluby sú tou najjednoduchšou možnosťou, ako si užiť zábavu aj kultúru. Vyberte si podnik a neváhajte ho navštíviť, prípadne zakúpte svoje vlastné vybavenie a usporiadajte vlastnú zábavu.

služby: - produkčná spoločnosť - animované príbehy o starých Prahe

postprodukčné štúdio - hudobné a dokumentárne programy - video produkcie.

PALÁC LUCERNA LUCERNA VEĽKÝ SÁLA - organizovanie kultúrnych a spoločenských akcií. KINO LUCERNA - kancleář Vodičkova 36, Praha 1, tel. 736 431 503, 224 216 972. LUCERNA MUSIC BAR - kultúrne podujatia. GALÉRIA LUCERNA - výstavy, konferencie. REŠTAURÁCIA monarchiou - gurmánska reštaurácia.

Dnešné Národné divadlo tvorí celkom štyri umelecké súbory, ktoré pôsobia na štyroch divadelných scénach. Sú nimi: - opera - činohra - balet - Laterna magika ktoré sa striedajú v historickej budove Národného divadla, v Stavovskom divadle, na Novej scéne a v Divadle Kolowrat.

Spoločnosť Komunikačná technika spol.s r.o. prevádzkuje nakladateľstvo a vydavateľstvo odborných kníh a časopisov z oblasti elektrotechniky, telekomunikácií, zdravotníctva, ICT a technológiách všeobecne. V našom širokom produktovom portfóliu nájdete aj literatúru pre voľný čas. Kľúčovým produktom vydavateľstva je odborný mesačník Sdělovací ...

PARNAS QUARTET - hudobné komorný súbor.

studio - výroba audiovizuálnych diel (filmy, reklamné spoty) - producentská činnosť.

činnosť: - predajná galéria autorských originálov umeleckých fotografií

Výroba - filmové aj počítačové animácie - celovečerné filmy, seriály, dokumenty, reklamné spoty a webové prezentácie.

služby: - lokačné služby pre filmové, televízne natáčanie - filmové lokácie - výber miesta pre firemné, športové, spoločenské akcie.

služby - grafické služby, DTP štúdio - fotografie - produktové video, priame prenosy - dabing - moderovanie - reportérske a moderátorské kurzy.

Modern Dance - kurzy tanca pre deti - adresa: Jeseniova 19, Praha 3.

Skateboardový internetový magazín SKATEROCK.CZ

služby: - produkčná spoločnosť - výroba filmov

Zaistenie, služby: - hostesky - vystúpenie orientálneho tanca.

činnosť: - kompletné technické zabezpečenie spoločenských, kultúrnych a športových podujatí.

Galéria Kmoch, činnosť: - predajná galéria predaj: - predaj darčekový tovar Galéria výtvarného umenia.