Organizovanie narodeninových osláv, firemných a svadobných večierkov, či iných zábavných podujatí v kultúrnych domoch, sálach a iných priestoroch. Prenájom za skvelé ceny často zahŕňa aj zabezpečenie cateringu, stravovanie, doplnkový program a zábavnú šou

Služby, organizovanie - firemné eventy - športové akcie - festivaly a kultúrne podujatia.

Služby: - organizovanie degustácií, eventov a teambuildingov s vínnou tematikou

Činnosť: - bubenícka show - skupinové bubnovanie (DrumCircle) - zvuková terapia Sound Healing.

Služby: - foodstyling - fotografovanie - postprodukčné práce

Služby: - kreatívna agentúra zameraná na eventy - firemné akcie - teambuilding - večierky, plesy

Služby: - aktívny a pasívny telemarketing

Výroba, distribúcia: - zvukové a zvukovo-obrazové záznamy

Reklamná a mediálna agentúra pre spoločenské akcie.

Prevádzka kreatívne a umelecké agentúry. Tvorba grafiky a designu.

Poskytujeme služby umeleckej agentúry so zameraním na históriu. Ponúkame vystúpenie v štýle antickom, gotickom, renesančnom, barokovom a ďalších.

Zábavná tvrdza Hummer. Areál pre rodiny s deťmi. Firemné akcie, odpočinkový priestor, náučné chodníky, školské výlety a slávnosti.

Zaisťujeme zábavu na akciách pre deti i dospelých. Oživujeme akcie balónikovými dekoráciami, atrakciami, workshopmi či programom pre deti.

Cateringová činnosť - poradenstvo v oblasti gastronómie

Príprava spoločenských udalostí - firemné večierky, párty, konferencie a teambuildingov.

Baletná škola - výučba v oblasti tanca - organizovanie baletných predstavení - organizovanie kurzov pre dospelých a deti od 2 rokov Baletný obchod - baletné tyče Agentúrna činnosť zastupovania umelcov.

Organizovanie kultúrnych a spoločenských akcií, firemných večierkov, klubových akcií, kongresov, súťaží, festivalov, koncetov, eventov, spolupráca s klubmi, znižujeme náklady,

Ponúkame kompletné, či čiastočné zabezpečenie programu rodinných osláv. Zabezpečenie hudobnej produkcie, show, občerstvenia, ohňostroja, dekorácie a zábavných atrakcií.

Ponúkame organizácie filmových natáčaní, filmovú produkciu, zaistenie kultúrnych a spoločenských akcií, event manažment, tlačové konferencie, PR akcie, Pormo akcie, Road Shows.

PRAŽSKÁ PAROPLAVEBNÁ SPOLOČNOSŤ a.s. - Plavba po Vltave - Výletné lode Praha - Vyhliadkové lode Praha - Vltavský parník - Parníky v Prahe - Plavby Prahou po Vltave - Vyhliadkové platby po Vltave Svadba na parníku Večera na parníku Obedy na parníku Firemné akcie na parníku Prenájom parníka Praha Plavby do zoo PRENÁJOM LODE, ...

Služby, realizácia: - fireshow, ohňová show - svetelná show, lightshow.

Služby, organizujeme: - firemné akcie, konferencie - team buildingy - zabezpečenie hostesiek - event manažment.

Kurzy, výučba: - sebaobrana - bojové umenie Lok Yiu Wing Chun Kung Fu

Služby, event manažment, organizovanie - párty, open párty - dni otvorených dverí - firemné večierky - teambuilding - business party pre obchodných partnerov - akcie pre zamestnancov.