Pivo je nápoj typický pre český národ, ale aj na Slovensku sa teší veľkej obľube. Ochutnajte spodne kvasené pivá výčapné aj ležiaky. Pivá je možné ďalej rozdeliť na pivá svetlé, tmavé, polotmavé a rezané, špeciálne, porter, nealkoholické, ovocné či ľahké.

Predajňa potravín v Brne – Husoviciach na Dukelskej triede 1369/59 ponúka svojim zákazníkom zmiešaný tovar, ako napr. pečivo, údeniny, mliečne výrobky, cukrovinky, alkoholické aj nealkoholické nápoje, drogériu a ďalšie. Otvorené máme: pondelok až piatok od 7, 00 do 19, 00 hodín a cez víkend od 8, 00 do 14, 00 hodín.

Prevádzka Pivovaru Mamut. Predávame spontánne kvasené pivá, predovšetkým pivá ležiackeho typu.

Produkcia a predaj piva: - Zlatý Josef - svetlý ležiak - Tmavý Josef - tmavý ležiak Predaj pivného skla

Predaj vín: - červená - biela - ružová - oranžová - šumivé Predávame aj doplnky: - poháre - vývrtky - darčekové poukážky Zakúpite u nás výberové kávy aj čokolády, prírodné cidery a naturálne pivá.

mydecision s.r.o. so sídlom v Brne prevádzkuje e-shop degustuju.cz, kde nájdete sommeliérske produkty, ako sú darčekové pivné sety, ale aj vreckové denníky a poskytujú možnosť on-line rezervácie degustácie.

Fit Beer s.r.o. vyrába české varené pivo pre veľkoodberateľov a iných zákazníkov. Jedná sa o pivo tišnovskej vody, žateckého chmeľu a karamelizovaného sladu. Pivo môžete objednať a zakúpiť na uvedenej adrese.

E-shop a predajňa pív a nápojov. Na sklade máme: pivo, víno, alkohol, medovinu, cider, kávu, čokoládu, malinovky.

služby: - zvoz surového mlieka z fariem - preprava tekutých potravín

Prevádzkujeme Minipivovar. Pivovar Frankies. Výroba a predaj kvalitného českého piva. Rozmanitá ponuka vrchne a spodne kvasených pív. Pivo dodávame v keg sudoch o objemoch 50l a 20l.

Predaj čerstvých potravín v e-shope: - hrčky (maslová, natur), hotdog pečivo - vákuovanej mäso (kuracie plátky, prsia, stehná, kotlety, krkovička s bylinkami, burgery) - víno a pivo.

Veľkoobchod, distribúcia, predaj, e-shop: alkoholické nápoje (fľaše, KEG, plechovka, darčekové balenie) -pivo Budějovické, Bakalár, Bavaria, Plzeňskej, Bernard, Svijany, Litovel, Holba, Zubr, Krakonoš, Chotěboř, Krušovice -nealkoholické pivo -nealkoholické nápoje - ALOE VERA, AH-HOT FRUITS, 7UP, Absinth, AQUA PANNA -vína moravská, ...

Pivovar. Výroba a predaj piva. Domáca výroba piva.

Pivovar, výroba: - pivo, piva. Pivovarská predajňa: - tel .: 602 790 115

Potraviny a nápoje: - minerálne vody - nealko, fľaškové a sudové pivo - darčeky, suveníry, vinotéka

Výroba piva - remeselné, nefiltrované, nepasterizované

Služby, výroby, predaj: -minipivovar -výroba piva -predaj piva -reštaurácia -společenská miestnosť, akcie, oslavy -nekuřácký salónik -letní záhradka Sudové pivo, PET fľaše. SORTIMENT STÁLA PONUKA: -DIVOČÁK 10 ° Žižkovský Ležák 11 ° NÍSPECIÁLNÍ PONUKA: Žižkovský cert 13 ° VIEDENSKÝ Ležák 12 ° MUSTANG 13 ° Nymfy 14 ° VEĽKONOČNÉ ...

Výroba, predaj, veľkoobchod: -pivo Budějovický Budvar (Budweiser Budvar). Pivo vyrobené z najjemnejšieho žateckého chmeľu, vybraného moravského sladu a z vysoko kvalitnej vody, čerpanej z vlastných 300 m hlbokých studní. Originálny pôvod a 700 rokov * tradície výroby piva sú zárukou výnimočné kvality. Ponuka piva: -10 ° ...

pivovar: - spodne i vrchne kvasené - nefiltrované, nepasterizované Súčasťou pivovaru je nefajčiarska reštaurácia.

Výroba, distribúcia, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -portfólio pivných značiek: -Starobrno (Tradičná, Čierne, Rezák, MEDIUM, Ležák) -nealkoholické pivo FRÍÍ -Hostan (Naše pivko, Hradné) -špeciálny piva (Baron Trenck, Zelené pivo, Modrá Kométa) -importované pivné značky (Zlatý Bažant, Heineken, Edelweiss) -nealkoholická ...

Maloobchod, predaj: -Potraviny -ovoce, zelenina -Máš, údeniny -cukroviniek alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje.