Živočíšna výroba, úžitkový chov a predaj hospodárskych zvierat - hovädzieho dobytka, kráv, teliat, jalovíc a plemenných býkov. Pri kúpe nezabudnite aj na rastlinná krmivá, teda na kŕmne obilniny, ovos, jačmeň, pšenicu, olejniny, repku, zemiaky a kukuricu.

Farma - rodinná minimlekáreň - mlieko, mliečne výrobky, syry.

Rodinná farma, služby: - ubytovanie, stanovanie, chatky - chov ovce, kravy

Obchodná a poradenská činnosť v poľnohospodárstve - poradenstvo v živočíšnej výrobe - obchod s poľnohospodárskymi produktmi.

Spoločnosť Volanická poľnohospodárska, a.s. hospodári v okrese Jičín a zameriava sa na poľnohospodársku prvovýrobu (RV a ŽV). Doplnkovou činnosťou je výroba elektrickej energie v bioplynovej stanici. Zaisťujeme pestovanie a predaj pšenice, jačmeňa, repky, cukrovky, kukurice, lucerny, trávy na lúke. V rámci živočíšnej výroby chováme dobytok - ...

Ekologická farma zámok Skřivaň. Služby: - ubytovanie - reštaurácia - svadobné hostiny - vychádzky na koňoch.

Poľnohospodárske družstvo. Výroba: - rastlinná a živočíšna výroba - chov hovädzieho dobytka - kŕmne zmesi, krmivo.

Penzión - vybavené apartmány - priestory pre školenia, semináre - jazdiareň - zapožičanie spoločenských hier Jazdiareň Biofarma - chov oviec, kráv.

Montáž a oprava: - žalúzie - tesnenie okien a dverí. - nastavenie plastových okien s opravou - údržba bytov a rod domov Chov: - ovce. Predaj: - vlnené prikrývky (prikrývky z ovčej vlny) - jahňacie mäso Práca: - práca s údržbou ohrád - údržba a stavby pre chovateľov - pomoc pri sezónnych prácach

Chov oviec a kôz Chov hovädzieho dobytka plemena Galloway Podporné činnosti pre živočíšnu výrobu Sladkovodná akvakultúra

Farma hovädzieho dobytka bez tržnej produkcie mlieka, služby pre poľnohospodárstvo.

chov: - ovce - mäsové plemeno oviec SUFFOLK. Pestovanie: - ovocný sad s krajovými odrodami jabloní, hrušiek, trniek, oskoruší. Predaj: - kozie syry - vlašské orechy v BIO kvalite - jablká v BIO kvalite.

Nakladanie s odpadmi. Obchodná činnosť. Prenájom nehnuteľností. Služby pre rastlinnú a živočíšnu výrobu.

Biofarma s chovom kráv plemena Jersey a východofrískych oviec, a mliekarňou zaoberajúcou sa spracovaním vlastnej produkcie.

Farma, chov: - ovce - kozy Výroba: - mlieko - jogurty - syr

Živočíšna výroba: - ekologický chov kráv Rastlinná výroba: - repka - obilniny

Činnosť: - chov kôz - predaj mlieka - kozie syry, tvaroh

Služby - živočíšna a rastlinná výroba - bioplynová stanica.

Chov: - Švajčiarska alpská ovca.