Úžitkový chov koní, kráv, oviec, kôz, hydiny a iných hospodárskych a domácich zvierat. Ustajnenie zvierat, starostlivosť o zvieratá, výcvik zvierat, to všetko len od skúsených odborníkov. Využite služby od profesionálov, ktorí sa o vaše zvieratá postarajú.

Stredisko výroby: -predaj nafta náhradné diely (nákladné autá, traktory) oleja mazadlá -výkup, predaj poľnohospodárske komodity obilia -výroba poľnohospodárska rastlinná živočíšna -autodoprava Liaz avia -opravárenství, servis poľnohospodárska technika nákladné automobily (vozidlá). Stredisko ...

Ján Broža sa zameriava na pestovanie obilnín a semien, skladkovodnú akvakultúru a na opravy cestných vozidiel a kovorobných výrobkov a strojov.

Ján Smejkal sa zameriava na sladkovodnú akvakultúru, zmiešané hospodárstvo a výrobu nožov a železiarskych výrobkov.

Klampiarstvo a oprava karosérií Pokrývačstvo, tesárstvo

Josef Parízek sa zameriava na poľovníctvo, rastlinnú a živočíšnu výrobu as tým súvisiace činnosti.

Stolárstvo, podlahárstvo Pokrývačstvo, tesárstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo

Oldřich Buršík sa zameriava na chov hovädzieho dobytka, pestovanie zemiakov, pšenice, hrachu a pohánky.

Roman Jelínek z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na elektroinštalačné a stavebné práce a chov morčiat a papagájov.

Rastlinná výroba: -pestovanie poľnohospodárskych plodín. Živočíšna výroba. Vykonávame: -stavebné práce -zámočnícke práce -stavebná výroba.

Pavel Pospíšil z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na chov oviec, hovädzieho dobytka a predaj jahniat. .Jehňatá sa predávajú na jeseň.

Už 25 rokov sa zaoberáme chovom hydiny. Správame nosné kura a ďalej vykonávame odchov mäsových moriek Big6. Tieto morky, pri vyrovnanej kŕmnej dávke, majú vysoký rastový predpoklad a moriak je schopný vytvoriť 30 až 34kg živej váhy. Všetku hydinu odchovávame od jednodňových kurčiat a preto ručíme za kvalitu a udržujeme prijateľnú cenu pre ...

Výroba: - prípravky na ochranu rastlín - ungicidy - herbicídy - hnojivá - insekticídy - limacidy - rodenticídy.

Dovoz, vývoz, export, import: - chovný, plemenný dobytok. Inseminácia: - tel.: 569408333. Laboratórium: -tel.: 569408332.

Chovateľ a predajca rýb Jiří Topka. Ako už napovedá úvodná veta pán Jiří Topka sa celý svoj život venuje rybárčenie a v súčasnosti obhospodaruje 130 hektárov prenajaté vodné plochy. V rámci svojho rybárstvo sa špecializuje na chov a predaj všetkých druhov skladkovodních rýb a ponúka tiež chladené a mrazené morské ryby. V zimnom období je ...

Šľachtiteľský chov kačíc. Rozmnožovacie chov sliepok mäsového typu- pomaly rastúce brojler liahnutie hydiny

Ekofarmy Pospíšilových nájdete v obci Holubie Zhoř neďaleko Veľkej Bíteše. Zaoberáme sa ako živočíšnu tak aj rastlinnou výrobou. V súčasnosti obrábajú cca. 22 ha pôdy, na ktoré pestujeme kŕmne plodiny pre naše zvieratá a ďalej tiež zeleninu a v ovocnom sade rôzne druhy ovocia. Chováme kravy, ošípané, ovce, kozy, sliepky, psy a mačky. K predaju ...

Liaheň. Predaj živých rýb. Druhy chovaných rýb: -Parma všeobecná -Podoustev riečny -Ostroretka sťahovavá -Jelec jalcov -Candát všeobecný -Štika všeobecná -Line všeobecný -Kapr všeobecný -Amur biely. Ďalej je hlavným producentom živých rýb na vianočný trh aj celoročný predaj v regióne mesta Třebíča.

Rastlinná výroba: - obilniny - olejniny. Živočíšna výroba: - chov dobytka, produkcia mlieka. Predaj, distribúcia: - hnojivá - prípravky na ochranu rastlín.

Chov plemenných býkov. Plemenárskej služby. Výroba a predaj inseminačných dávok. Marketing v oblasti šľachtenia dobytka.

Ranč stratená podkova: - ustajnenie koní - predaj sena