Využite bohatý sortiment krmív pre zvieratá. Granule, kapsičky či maškrty pre psov a mačky, obilné zmesi pre hospodárske zvieratá, zrno pre vtáctvo, vločky pre akvarijné rybičky alebo veľký výber vitamínov a doplnkov stravy pre všetky druhy zvierat.

Zverimex. Maloobchod, predaj: - živé zvieratá - krmivá - chovateľské potreby: - klietky - kompletné zariaďovanie a údržba akvárií a terárií - potreby pre psov - chovateľská literatúra. On-line obchod.

Výroba, veľkoobchod: - kŕmne zmesi pre exotické vtáctvo, holuby, divoké vtáctvo a hlodavce. Ďalšie činnosti: - vnútroštátna a medzinárodná osobná doprava - prenájom kontajnerov - pneuservis - odťahová služba - zemné a výkopové práce - autoservis - drobné opravy vozidiel - zváranie plastov - výroba reklamy, veľkoformátová tlač - údržba ...

Internetový obchod, e-shop: - chovateľské potreby - krmivá pre psov, mačky, hlodavce, ježkov, vtákov, kozy - hračky pre zvieratá.

Výroba, vývoj a distribúcia: - krmivá pre psy a mačky.

E-shop: - sortiment na chov kreviet - krmivá - minerály - krevetky

Predávame britské krmivá pre kone a poníky. Poskytujeme poradenské služby, prevádzkujeme maloobchod, veľkoobchod aj eshop. Predaj krmív značky: - Spillers - Mollichaff - Horsehage Výdajný sklad: Oslobodenie 123, Postrelmov, 78969 Otváracia doba na základe predchádzajúceho telefonického dohovoru.

Predaj a výroba kŕmneho glycerínu, voľných mastných kyselín aj použitých potravinárskych olejov či melasy.

Prenájom bývalého areálu mäsokombinátu v Hodoníne (ul. Veľkomoravská) - tel.: 518390219, fax.: 518390222 Správa, údržba, prenájom nehnuteľností: -nebytové priestory -sklady, skladové priestory -administratívne priestory, kancelárie -výrobné priestory -uzavretý objekt-služba na vrátnici -služby VZV (vysokozdvižné vozíky).

Predaj westernových odevov. Predaj - westernové sedlá - jazdecké potreby - krmivá a vitamíny pre kone - deky pod sedlá.

E-shop - krmivá - chovateľské potreby pre psy, mačky a hlodavce.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj - krmivo - chovateľské potreby - stelivo.

Maloobchod, predaj: - chovateľské potreby - krmív pre zvieratá - rybárske potreby.

Predaj, internetový obchod: -krmivo pre: -mačky -psy -hospodárske zvieratá -vtáctvo a hlodavce -doplnky stravy -chovateľské potreby -inzercia: -nákup, predaj psov a mačiek. Predajňa: -Stredová 4786 -Južné Svahy, 2. segment, 76005 Zlín

Zverex - maloobchod, predaj: -chovateľské potreby -krmivá -drobné zvieratá.

Zoocentrum. E-shop - krmivo pre psov - potreby pre psy a mačky - chovateľské potreby.

Predaj, e-shop krmív, liečiv a doplnkov pre zvieratá.

Poľnohospodárske družstvo. Výroba: - rastlinná a živočíšna výroba - chov hovädzieho dobytka - kŕmne zmesi, krmivo.

Výroba a predaj: - pšeničná múka hladká - pšeničná múka polohrubá - pšeničná krupica tmavá - pšeničná múka GRAHAM - pšeničná múka chlebová - ražná múka chlebová - ražná múka celozrnná - pšeničné otruby - kŕmna múka.

Výroba nebezpečných chemických látok a nebezpečných chemických zmesí a predaj chemických látok a chemických zmesí klasifikovaných ako vysoko toxické a toxické -Výroba hnojív -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s ...

Krmivá, maškrty, obojky, postroje, pelechy, hračky, misky ai. pre psy a mačky. Krmivá a vitamíny pre hospodárske zvieratá (nosnice, králiky, kurčatá, morky ai.) Pšenica, ovos, jačmeň, šroty. Záhradkárske potreby - kvetináče, hrantíky, obaly a iné. Substráty, všetky hnojivá, semená, osiva tráv ai. Postreky proti plesniam, hub. chorobám a ...

Špecializovaný zverimex v Holešove s predajom chovateľských potrieb vašich domácich miláčikov, ale aj hospodárskych zvieratiek. Predaj, rozvoz Holešov a okolie zadarmo: - krmivo pre psy, hlodavce, mačky, plazy, papagáje, rybičky akváriové a jazierkové, vonkajšie vtáčiky a samozrejmosťou je aj krmivo pre králiky, nosnice, kurice, brojlery, ...

Predaj: - záhradkárske potreby (hnojivá, .osivá, pesticídy) - chovateľské potreby (krmivá, napájačky, náradie) - jazdecké potreby (bezpečnostné helmy, vesty, ohlavy, bičíky) - pracovné odevy, obuv, rukavice.

Predaj krmiva a výživy pre hospodárske zvieratá: pre teľatá, dojnice, prasiatka, prasnice, kone, atď., stajňové dezinfekčné prostriedky: dezinfekcia pred dojením a po dojení, stajňové a chovateľské potreby.

Predaj: - sezónny tovar všetkého druhu - krmivá pre chované zvieratá - záhradná chémia.