Využite bohatý sortiment krmív pre zvieratá. Granule, kapsičky či maškrty pre psov a mačky, obilné zmesi pre hospodárske zvieratá, zrno pre vtáctvo, vločky pre akvarijné rybičky alebo veľký výber vitamínov a doplnkov stravy pre všetky druhy zvierat.

Dodávka, e-shop: - tortová zmes pre kone - tortová zmes pre psov

Maloobchod, predaj: -jazdecké potreby -krmivá pre kone a hospodárske zvieratá

Maloobchod, predaj, e-shop: -chovateľské potreby -krmivá

Predaj, dodávka, distribúcia Kompletný servis spojený s poľnohospodárskou produkciou. Dosušenie produktov, uskladnenie, chemická ochrana a možnosť balenia (vrecovanie, bagovanie). Obilniny, olejniny, strukoviny, okopaniny, krmoviny, kŕmne doplnky. Poľnohospodárska produkcia: -repka olejná, slnečnica čierna a žíhaná, mak -horčica čierna a ...

Predaj sušenej zeleniny, ovocia a koncentrátov, zvieracích krmív a bylinných odpudzovačov hmyzu.

Vyrábame a predávame premixy kŕmnych aditív, vitamínominerálne doplnky, krmivá, vitamínové koncentráty, veterinárne prípravky a extrudované krmivá pre zvieratá. Zooveterinárny servis, optimalizácia výživy, laboratórne služby. Maloobchodná predajňa.

Veľkoobchod, dovoz, distribúcia, predaj: -prípravky pre hospodárske zvieratá

Veterinárna lekáreň, diétne krmivá a chovateľské potreby Predaj - liečivá a doplnky stravy pre zvieratá - veterinárne diéty - krmivá - chovateľské potreby, vodítka, obojky, hračky, podstielky

Distribúcia: -kŕmne zmesi. -premixy. -doplnkové krmivá.

Výroba, predaj, distribúcia: -kŕmne doplnky pre kone a psy

Výroba, maloobchod, e-shop: -krmivo ANF Maloobchod, e-shop: -doplnky stravy pre psov a mačky

Sme veľkoobchodná firma zaoberajúca sa dovozom a distribúciou krmív a potrieb pre psov, mačky, hlodavce, vtáky a rybičky. Ponúkame bohatý sortiment 3600 položiek tovaru zn. TRIXIE, ANIMONDA, CHICOPEE, GENESIS, ADVANCE, BREKKIES, SANAL, klietky INTER-ZOO, konzervy PET, talianske konzervy a paštéty MONGE, ASTOR, REX, MARCHIORO, MPS .

E-shop - potreby pre psov granule, maškrty, kozmetika