Pre úspešný začiatok pestovania plodín je potrebné nakúpiť osivá a semená požadovaných rastlín. Zakúpiť si môžete osivá kukurice, obilnín, cukrovej repy či slnečnice. Okrem osív je potreba zaobstarať aj hnojivá a chemické prípravky na výživu a ochranu.

Rastlinná výroba: -zelenárstvo -záhradníctvo -sadárstvo.

Grafické návrhy okrasných záhrad. Kompletná realizácia záhrady. Okrasné a kúpacie jazierka Zaistenie okrasných a ovocných drevín. Údržba záhrad. Poradenstvo v odbore okrasných záhrad, ovocinárstvo a záhradníctvo.

Pestovanie: - ovocie: - jahody - jablká - broskyne, slivky, čerešne.

Spoločnosť funghi CZ, a.s. už viac ako dvadsať rokov produkuje a dodáva čerstvé huby vynikajúcej kvality pre domáce i zahraničné spotrebiteľa. Sme najväčším výrobca pestovaných húb v SR a hospodárime na ploche presahujúcej 9 800 m2. Väčšina našej produkcie je svojou kvalitou porovnateľná so značkou BIO a nesie tiež prestížne označenie Slovenská ...

Výroba a predaj: -brikety na kúrenie z obnoviteľných zdrojov, peletky. Poľnohospodárska výroba: -pšenica, jačmeň, repka, kukurica, slnečnica -ovocie - broskyne, marhule -vinná réva. Služby: -fitness centrum Kyjov. Muštáreň: - Buchlovice 882, spracovanie ovocia. Prevádzkareň: -Nechvalín 151.

Poľnohospodárska prvovýroba so zameraním na pestovanie konzumných zemiakov a čučoriedok, ako pre koncových zákazníkov, tak veľkosklady. S možnosťou vlastného rozvozu tovaru.

Farma Kostolec. Predaj: -zemiaky, kapusta, cibuľa, maku.