Pre úspešný začiatok pestovania plodín je potrebné nakúpiť osivá a semená požadovaných rastlín. Zakúpiť si môžete osivá kukurice, obilnín, cukrovej repy či slnečnice. Okrem osív je potreba zaobstarať aj hnojivá a chemické prípravky na výživu a ochranu.

Poľnohospodárska výroba. Živočíšna výroba. Služby v poľnohospodárstve.

Farma. Pestujeme cherry, koktailové, kríkové paradajky, šalátové uhorky. Vlastný med kvetový. Návštevnícke centrum s ukážkovým skleníkom.

pestovanie: - Aronie - mäta - levanduľa Výroba, e-shop: - šťavy - sirupy - džemy

Farma s produkciou konzumných jabĺk. Dovoz a vývoz pre ďalšie poľnohospodárske komodity. Našimi hlavnými odrodami jabloní sú: Golden, Jonagold, Idared, Gala, Braeburn a Champion. Produkty dodávame na trhy v debnách, kartónoch aj vo vreciach. Máte možnosť nakúpiť jablká v štýle samozbera počas septembra a októbra.

Spoločnosť funghi CZ, a.s. už viac ako dvadsať rokov produkuje a dodáva čerstvé huby vynikajúcej kvality pre domáce i zahraničné spotrebiteľa. Sme najväčším výrobca pestovaných húb v SR a hospodárime na ploche presahujúcej 9 800 m2. Väčšina našej produkcie je svojou kvalitou porovnateľná so značkou BIO a nesie tiež prestížne označenie Slovenská ...

činnosť: - ovocná škôlka E-shop: - ovocné stromy, stromčeky - ríbezle, egreše, maliny - černice, jahody - brusnice.

Spoločnosť BIO ESIEINTE s.r.o. sa zameriava na predaj repky, vyrába potravinárske a technické oleje, distribuuje pelety a vykonáva logistické služby.

Radek Milota prevádzkuje eshop, kde predáva sortiment, ktorý slúži na výrobu piva, ako je slad, kvasnice, sladové výťažky, kvasné cukry, chmeľ, ale aj kozmetické prípravky na čistenie ako sú dezinfekcia a prípravky na sanitu.

Veľkoobchod ovocie a zelenina, strukoviny, olejniny, obilniny, otruby, pšeničný šrot, repkový šrot, hnedé uhlie, cukor, posypová soľ. Predaj, e-shop: - trampolíny - doplnky k trampolínam - elektrické autíčka - vodné atrakcie - platsové sudy - bazény - predajné stánky, párty stany - drevené hračky KidKraft - drevený nábytok pre ...