Pestovanie, konzervovanie, sušenie, dovoz a priamy predaj zeleniny ponúkajú zahraničné firmy aj lokálni podnikatelia. Nakupujte veľkoobchodne i maloobchodne koreňovú, hlúbovú, plodovú, listovú, cibuľovú zeleninu a strukoviny v štandardnej či bio kvalite.

Biofarma. Chov: -hovädzí dobytok -kone -ošípané -ovce -kozy -hydina Pestovanie: -obilniny -zemiaky -ovocie -byliny

Poľnohospodárska výroba: - rastlinná: - obilie, kukurica, repka. - cibuľa. - živočíšna: - kravy.

Pestovanie: - šampiňóny Zámočníctvo, výroba: - tenisové a volejbalové stĺpiky

Pestiereň húb a veľkoobchod s lesnými plodmi. Ponuka: - čerstvé, sušené, mrazené a konzervované huby. Čerstvé produkty: - čerstvé šampiňóny v niekoľkých akostných triedach a balenie - hliva ustričná - Shii take - nameko - hríbovité huby - líška obyčajná - čučoriedky - brusnice.

Zaoberáme sa nákupom, predajom a vlastnou výrobou. Sortiment - konzumné zemiaky, lúpané zemiaky, lúpaná zelenina, ovocie, zelenina, vajcia, sterilizované zelenina a kompóty. Pri lúpaných výrobkoch sa jedná prevažne o vákuové balenie s dlhšou dobou trvanlivosti.

Pestovanie, predaj: - šampiňóny - jedlé huby

Ekologická farma: -chov mäsový dobytok, kanadská pastierska ošípané -pestovanie koreňovej zeleniny, rastliny a jahody -ponúka jedlé kvety, rezané kvety vrátane aranžérskych služieb.

Rastlinná výroba Chov: - poľnohospodárske zvieratá Bioplynová stanica

Pestovanie a predaj - zemiaky - cibuľa - kapusta - zelenina

-Poskytovanie služieb pre hospodárenie v lesoch a pre poľovníctvo

Výroba, predaj, maloobchod: -víno -révové sadenice -ovocie -zelenina.

Odbytové družstvo. Výroba, pestovanie, veľkoobchodný predaj: -poľnohospodárske komodity -zelenina, zeleniny -poľnohospodárska výroba rastlinná -paprika, karfiol, kapusta, petržlen, kel, červená repa, cibuľa.

Pestiereň ovocia a zeleniny. Dodávanie ovocia na výrobu dojčenských výživ. Máme pre Vás pripravené - čerešne, višne, broskyne a jablká aj na muštovanie a pálenie.

Ekofarma Predaj - bio zemiaky - mlieko, mliekomat Služby - kosenie lúk - lisovanie sena - senážovanie - orba

Rastlinná výroba: - ovocie, zelenina - záhradníctvo - zeleninárstvo.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj a pestovanie biozeleniny.

Záhradníctvo Neratovice. Predaj - záhradnícka chémia - keramické nádoby Záhradníctvo - stromy - kríky - trvalky - letničky - skalničky - hnojivá - substráty Pestovanie - osiva - cibuľoviny

Maloobchod,predaj: -potraviny -ovocie,zelenina -údeniny -pečivo -drogéria -priemyselný tovar.