Na podporu pestovania poľnohospodárskych plodín je možné zakúpiť hnojivá aj chemikálie organického a priemyselného pôvodu. Kravský, ovčí a konský hnoj, dusíkaté, fosforečné, vápenaté či draselné hnojivá, viaczložkové priemyselné hnojivá NPK a pesticídy.

Predaj hnojív a agrochemikálií. Predaj uhlia a piesku. Ťažba a predaj bieleho dolomitického vápenca. Tuzemská aj medzinárodná nákladná autodoprava.

Špecializovaný predaj zváracej techniky (komplexný sortiment). Pneumatiky všetkých rozmerov a typov. Náhradné diely ZETOR, AVIA, LIAZ. Autobatérie Baner. Oleje Valvoline, Paramo, Hekra. Poľnohospodárske potreby, ochranné pomôcky. Úplný sortiment hnojív a pesticídov.

Hnojenie a ochrana rastlín. Predaj hnojív a agrochemikálií. Poľnohospodárske laboratórium - rozbory vody, pôd, rastlín. Predaj uhlia, piesku a nafty. Tuzemská aj medzinárodná nákladná autodoprava.

Veľkoobchodný predaj: - poľnohospodárska chémia - prostriedky na ochranu rastlín.

Predávame krmivá, priemyselné hnojivá, pesticídy a prostriedky na ochranu rastlín. Vykonávame výživu rastlín priemyselnými hnojivami, pôdne rozbory, zberové práce. Ponúkame skladové a logistické služby, prenájom skladových plôch.