Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Súkromný poľnohospodár Petr Toman sa zaoberá najmä rastlinnou výrobou, ktorá je zameraná na pestovanie zemiakov, pšenice a repky. Nájdete nás na juhu Čiech v obci Mladejovice. Poľnohospodárska výroba: - pšenica - repka - zemiaky. Dodávame stálym odberateľom aj novým záujemcom.

Eko farma - ubytovanie v apartmánoch - obora sa zverí.

Služby: -včelárstvo -rybolov Predaj: -med -rybárske kvóty

Činnosť: - chov kôz - predaj mlieka - kozie syry, tvaroh

Poradenstvo: -odbor lesníctva, pilárska výroba -prevádzkovanie lesnej a poľnohospodárskej výroby. Služby: -lesníctvo -píla -cestná motorová doprava.

Činnosť: - výcvik jazdcov - výcvik koní - ustajnenie koní.

Jazdecký klub - jazdecký výcvik - ustajnenie koní.

Predaj: - palivové drevo, drevo - sadenice lesných drevín. Služby: - výkup drevnej hmoty.

Farma, chov: - kone, kone Achaletke - mäsový dobytok Penzión.

Rozvod tepla Dodávanie pary a klimatizovaného vzduchu Sladkovodná akvakultúra

Služby: - výkup lesných pozemkov - ťažba a približovanie dreva - rizikové výrub - doprava palivového dreva - výkup drevnej hmoty Výroba, predaj: - palivové drevo - drevené brikety a pelety

Záhradníctvo, predaj: - letničky - balkónové kvety - cibuľoviny - stromy, kríky - hnojivá - izbové rastliny

Chemická ochrana rastlín - aplikácia pesticídov a kvapalných hnojív - prihnojovanie technológií N-senzor - predaj a distribúcia agrochemikálií, kvapalných a pevných hnojív - poradenstvo v oblasti ochrany a výživy rastlín.

Plemenárske stredisko: -šľachtenie a plemenitba hospodárskych zvierat -kozy, kone, dobytok, ošípané -inseminácia. Predaj: -hospodárske zvieratá.

Služby - správa lesov: ťažobná činnosť, predaj dreva - technické služby: ošetrovanie a údržba verejnej zelene, údržba komunikácií, prevádzka zberného dvora - pridružená výroba: stolárske, tesárske, klampiarske a pokrývačské práce