Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Výroba, internetový obchod, e-shop: -krmivá pre akváriové ryby značky SAK. -akvaristické potreby.

Integrované krajinné hospodárstvo Poľovníctvo Strelnica Lesníctvo a lesnícke služby Lesná škôlka a produkcia sadeničiek Ekologické poľnohospodárstvo.

Služby: -správa lesov v oblasti Lipenska -ťažba a predaj dreva -zalesňovanie -pestovateľská činnosť Ubytovanie: -penzión

Poľnohospodárska výroba: -rastlinná -živočíšna.

Služby: - poľovníctvo - strelnica - lesníctvo - lesná škôlka - zber lúk - mulčovanie pastvín

Záhradníctvo, kvetinárstvo, poradenstvo, realizácia súkromných záhrad a verejnej zelene. V našom sortimente nájdete: bonsaje, ihličnany, listnaté kríky a stromy, ovocné stromčeky a kríky, rododendrony, azalky, ruže, popínavé rastliny, široký sortiment trvaliek, skalničky, balkónové kvety a letničky, bylinky, trávy, paprade, vodné a bahenné ...

Predaj: -palivové a krbové drevo (buk, breza, smrek, ...) s dĺžkou štiepin 1m, 50cm, 33cm a 25cm -vhodné do krbov, kotlov i kachlí. Výkup: -lesné pozemky, obchod s drevnou hmotou. Kontajnerová doprava.