Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Smútočná a dušičková väzba Záhradnícke služby - zakladanie trávnikov a záhradných jazierok - údržba zelene - výsadba urastených stromov - projektovanie záhrad.

Šľachtenie, výroba, dodávka a predaj: - osivá (osivo) lucerny siatej, vičenca, lúčnej aj plazivej ďateliny, kŕmneho kelu, mätonohu jednoročného aj vytrvalého, bôľhoja lekárskeho - osivá (semená, semeno) ostatných technických tráv aj ďatelinotrávnej miešanky pre najrôznejšie použitie - osivá viac ako 25 druhov liečivých rastlín - výpestky ...

Firma Mgr. Marek Navrátilík so sídlom v obci Syrovín v okrese Hodonín je najväčším spracovateľom agátového dreva v Českej republike. Spracovávame aj ďalšie druhy dreva. V rámci svojej činnosti sa venujeme činnosti: nákup, spracovanie, zvoz, triedenie – manipulácia, porez – odkorňovanie, výroba paliva a iných výrobkov. Hlavnou činnosťou našej ...

Výroba: -prořezávky lesov, vetrolamov a remíz -rizikové výrub stromov -prořezávky parkov -likvidace náletových drevín -vyklučení starých sadov a viníc -odvoz a ekoligická likvidácia konárov, škôlky z viníc, zvyškov rastlín -príprava pozemkov pre stavby, poľnohospodárske využitie.

Vinárske a záhradkárske potreby: -sadbové zemiaky -osiva -substráty -fólia -pletíva -hnojivá, postreky, postrekovače -kŕmne zmesi -truhlíky, kvetináče-keramika, plast -na jar okrasné dreviny, črepníkové kvety, sady a pod. -ochranné pracovné pomôcky.

Spracovanie: - produkty rastlinnej výroby. Pestovanie, spracovanie: - hrozna, hrozno. Prenájom, správa: - vlastných nehnuteľností.

Spoločnosť AGRIS spol. s r.o. sa zameriava na výrobu a predaj krmív. V našom podniku prevádzkujeme tiež kafilérii, vykonávame veterinárnej asanácie a spracovávame všetok živočíšny odpad. Súčasťou našich služieb je aj neškodné odstraňovanie tiel uhynutých zvierat aj inak skazeného mäsa. Výroba, predaj krmív:  - mäsokostná múčka  - kafilérnej ...

Poľnohospodárska výroba. Poľnohospodárska činnosť. Rastlinná výroba, živočíšna výroba. Pestovanie obilia a iných kultúrnych plodín, chov hospodárskych zvierat, výroba mäsa a mlieka. Vinárstvo, výroba, predaj, dodávka: -víno, vína, vín odrodové.

Harvest Love, s.r.o. sa zameriava na kombajnový úrodu, prekladacie vozidlá a zberové služby.

Vinárstvo - predaj vín - degustácia vo vínnej pivnici

Výroba, servis a inštalácia bazénov zapustených a nadzemných. Výroba zastrešenie a predaj príslušenstva pre bazény.