Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Penzión: -kapacita 21 lôžok a 3 prístelky. -4 dvojlôžkové a 1 jednolôžková izba. -4 apartmány. -TV, WIFI na izbe. -možnosť jazdy na koňoch v areáli, podľa dohody. Reštaurácia: -kapacita 50 miest. -letná terasa s kapacitou 30 miest. -česká kuchyňa. Chov: -kone EQUUS KINSKÝ.

Práca: -sadrokartonárske práce. -montáž kazetových podhľadov. Včelárstvo, chov matiek.

Cestná doprava. Lesnícka činnosť (lesnícke práce, obchod s drevom).

Chovateľská stanica: -pes plemena Leonberger.

Služby pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo: -vláčenie lúk. -mulčovanie trávnatých plôch. -výroba balíka sena. -údržba parciel.

Oficiálne zastúpenie medzinárodného registra plemena Appaloosa.

Správa a údržba lesných porastov mesta Loket. Ponúkame na odkúpenie: - drevo surové aj palivové - výrobky z dreva (lúpaná guľatina a pod.) - peloid. Krásy lesa: - pešie a cyklistické chodníky krajom Lakeť - Rašeliniská v Borkách - rozhľadňa Krudum. Prenájom amfiteátra.

Závod Karlovy Vary. Povodie Ohře. -správa vodných tokov.

Ponúkame rekreačné a športové jazdenie na koni vrátane ustajnenia koní. Kosenie, lisovanie a predaj sena, športový rybolov. Chov a predaj jahniat a jahňacieho mäsa.

Športový revír Sumčák je určený predovšetkým na lov sumcov a je prvým privátnym revírom tohto druhu v Čechách. Momentálne je náš rybník zarybnený 90 kusmi sumca veľkého, tento stav však nie je konečný. Teraz sa zameriavame na výkup naozaj veľkých sumcov či inak zaujímavých kusov sumca veľkého. Posledným a pre zákazníkov veľmi atraktívnym nákupom ...

Súkromná farma chovu kôz Žalmanov. Ekologická farma v karlovarskom kraji, základné stádo 100 kôz. Chovné aj úžitkové kozľatá, kozie mlieko a syry. Hovädzí dobytok, kravské mlieko a syry. Kone Hafling. Pracovné psy Border collie.

Poľnohospodárska výroba - živočíšna výroba. Chov hovädzieho dobytka, hovädzieho dobytka.

Chov, predaj: - ryby druhu pstruh dúhový, sivoň americký, jeseter sibírsky a jeseter ruský - jazerné okrasné ryby.

Poľnohospodárska výroba. Spracovanie produktov rastlinnej a živočíšnej výroby.