Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Obchodná spoločnosť, predaj: - obilniny, olejniny - soľné produkty (jedlá, priemyselná soľ, soľanka, posypová soľ) - uhlie - kŕmne suroviny. Sklad: - Petrovice pri Karvinej - tel.: 596 361 007

-Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Poskytovanie technických služieb -Činnosť odborného lesného hospodára -Nakladanie s reprodukčným materiálom lesných drevín -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba motorových a prípojných vozidiel a ...

Služby: - lesnícka činnosť - ťažba a približovanie dreva - upratovanie opasok - likvidácia a orezávanie stromov

Poľnohospodárska spoločnosť: - rastlinná výroba: - pšenica, pohánka, špalda, ovos. - živočíšna výroba: - chov mäsového dobytka.

Ranč. Rodinná farma. Jazdecké vychádzky na koňoch (aj so sprievodcom). Možnosť ustajnenia koňa. Ponuka ubytovania v stodole vo vlastnom spacom vaku, pod stanom alebo v rodine majiteľov. Organizovanie: - detské jarné a letné tábory, jazdecké kurzy a viacdenné vychádzky.

Chovateľská stanica - chrt - pudel Služby - strihanie a kúpanie psov

Predaj - krmivá, kŕmne zmesi pre domáce aj exotické zvieratá

Služby - ťažba dreva - lesníctvo

Chovateľská stanica: -Labradorský retriever. -Francúzsky buldoček. Služby: -psí hotel. -hotel pre psov. Internetový obchod, e-shop: -chovateľské potreby.

E-shop, predaj - kamenná predajňa: - chovateľské potreby - krmivo, granule pre psy a mačky - krmivo pre vtáky, rybičky - zmesi na kŕmenie hydiny a králikov, granule pre králiky - nosnice, šrot

Služby - jazdectvo - ustajnenie koní v boxoch - piesková jazdiareň - pasienky

Poľnohospodárska farma: - rastlinná výroba - živočíšna výroba.

Predaj: - postrekov - semien - kvetov - krmív - darčekových predmetov.

Výroba, predaj: - krmivá - kŕmne zmesi.

Ťažba a približovanie dreva - koňmi aj lesnou technikou, traktorom. Lesné hospodárstvo, lesnícka činnosť.

Poľnohospodárstvo. Rastlinná výroba. Živočísna výroba.

Záhradníctvo. Predaj: - ovocné stromčeky a kríky - okrasné kríky.

Výroba, predaj: - rastliny - agrochémia.

Poľnohospodárska výroba - chov: - dojnice, produkcia mlieka, hovädzí dobytok - ošípané, bravčový dobytok.

Záhradníctvo. Predaj: - okrasné cudzokrajné, exotické dreviny, tropické rastliny, kvety bytové aj vonkajšie - bonsaje, citrusy, kaktusy, mäsožravé rastliny.

Výroba, predaj, e-shop: - krmivá - chovateľské potreby