Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korku, slamy a pletacích materiálov -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Nakládání s reprodukčným materiálom lesných drevín -Velkoobchod a maloobchod Špeciálna ...

Špecializujeme sa na výškové práce a ponúkame kompletné stavebné servis. Opravy, čistenie a nátery fasád, rekonštrukcie striech, umývanie okien a presklených fasád, montáže hrotových zábran a sietí proti holubom, nátery oceľových konštrukcií a striech, rizikové výrub stromov a mnohé ďalšie výškové práce pomocou horolezeckej techniky.

záhrada Rosea Kvetinárstvo, záhradníctvo. predaj: - kvety - záhradné doplnky. Záhradné realizácie.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Výroba rozvádzačov nízkeho napätia a batérií, káblov a vodičov

Ekozemědělec. Hydinové ekofarma. predaj: - biovajcia - bioslepice - hovädzie mäso.

Veľkoobchod kvetín: - rezané kvety - črepníkové kvety - substráty - hnojivá - stuhy, obaly, doplnky, keramika. Kvetinová dekorácie a väzby kvetín pre všetky príležitosti.

kvetinárstvo predaj: -květiny -dárkové tovar -keramika.

činnosť: - ovčí statok - výroba syry

Spoločnosť AGRITEC, výskum, šľachtenie a služby, s.r.o. sa zaoberá agrobiologickým výskum, šľachtením rastlín a poradenstvom v oblasti pestovania poľnohospodárskych plodín. Zameriavame sa na genetickom - šľachtiteľský výskum, testovanie, vykonávame analýzy a venujeme sa aj šľachtenia technických plodín a strukovín. Ďalej ponúkame na predaj ...

Výroba, predaj: - kŕmne doplnky - Fytogénne kŕmna aditíva.

predaj: - osiva poľných plodín - prípravky na ochranu rastlín - substráty a hnojivá - skleníkové výpestky a sadba. šľachtenie: - strukoviny - priadne rastliny - olejniny - kulinárske rastliny.

Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Poradenská a konzultačná činnosť, ...

Bio farma, chov, pestovanie: - dobytok, kravy - zemiaky

Poľnohospodárska výroba (rastlinná, živočíšna). Služby: - autodoprava - opravárenstvo - gastronómia - závodné stravovanie - predaj čerstvého hovädzieho a bravčového mäsa, vlastných výrobkov z bitúnku, zo syrárne, predaj vajec a mlieka.

Lesnícky činnosť: - ťažba - približovanie - manipulácia

Bezděkov je malá dedinka neďaleko Úsova. A práve tu sme spoločne vytvorili levanduľový statok, kam Vás pozývame na návštevu. Od polovice júna do konca júla, kedy je levanduľa v kvete, sa okrem prechádzky s pohľadom na rozkvitnuté voňajúce polia môžete zúčastniť komentovaných prehliadok priamo na statku, ochutnať degustačné menu v altánku pri ...

Prípravné práce pre stavby. Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných. Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva. Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaja. Stolárstvo, podlahárstvo. Poľnohospodárstvo.

Českomoravská poľovnícka jednota. Podpora rozvoja poľovníctva a ochrany prírody. okresný poľovnícky spolok Šumperk

Lesníctvo, ťažba dreva. Približovanie dreva koňmi. Chovateľská stanica.

Údržba zelene a parkov, realizácia záhrad. Predaj sadeníc a lesných stromov. Lesnícke práce.

Výroba: - mlieko. Rastlinná výroba. Živočíšna výroba: - chov zvierat.