Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Súkromný rybársky revír pre účely športového rybárčenia- CHYŤ A PUST s možnosťou ubytovania v chatkách alebo vo vlastných stanoch priamo v revíre

Poľnohospodárstvo: -rastlinná výroba -živočíšna výroba. Stroje pre poľnohospodárstvo, lesníctvo.

Chov a predaj rýb - predaj sladkovodných rýb.

E-shop - pánske, dámske a detské športové oblečenie - športové vybavenie na futbal, florball, hokej - kolieskové korčule.

Pestovanie, predaj: - ovocie - zelenina - debničky (ovocie, zelenina, bylinky)

Nákup, predaj: - poľnohospodárske komodity, najmä mak.

Medzi hlavné činnosti spoločnosti Polanský AB s.r.o. patrí vnútroštátna, medzinárodná kamiónová autodoprava a spracovanie biomasy. Predávame drevnú štiepku aj palivové drevo. Sídlime v Pacove. Nákladná autodoprava: - kamiónová doprava - medzinárodná preprava plachtovými návesmi - vnútroštátna autodoprava veľkoobjemovými návesmi s posuvnou ...

Služby: -rastlinná výroba -obilniny -kŕmne plodiny -hrách -repka -zemiaky -živočíšna výroba -červenostrakatý dobytok Predaj: -hovädzí dobytok jatočný - zemiaky sadbové -konzumné -prané a balené -lúpané, vákuovo balené -jačmeň kŕmny -pšenica potravinárska.

Záhradníctvo, predaj - okrasné rastliny, ovocné stromy a kríky - mulčovacia kôra a substráty. Návrhy a realizácia záhrad.

Záhradníctvo, predaj - okrasné a ovocné dreviny - kvety, rastliny - sadba - záhradnícke potreby. služby - návrhy a realizácie záhrad a verejnej zelene.

Poľnohospodárstvo: -rastlinná výroba -živočíšna výroba.

Služby: -pestovanie zemiakov, obilnín a chov oviec -ubytovanie na farme -agroturistika -biopotraviny.

Rodinná farma, chov: - mäsový, mliečny dobytok - ovce Služby: - ubytovanie v apartmánoch - ustajnenie koní.

Záhradníctvo - predaj a pestovanie kvetov a rastlín. Návrhy a realizácia záhrad.