Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Stavebná firma. Práca: -komplexné stavebné práce -tepelné a zvukové izolácie.

Prevádzkovanie - kompostáreň. Spracovanie odpadov. Výroba hnojiva.

Predaj, eshop záhradného náradia, servis: -rýle, gróf -nožnice na vetvy, plot, trávu -záhradné traktory -kosačky na trávu -vyžínače -snehové frézy -motorové píly -krovinorezy -trávne osivá -drviče vetiev -kultivátory, rotavátory -vertikutátory -záhradné hnojivá.

Predaj palivového dreva. Drevorubecké práce.

Lesnícka výroba - ťažba dreva. Pilarska výroba - spracovanie dreva. Autodoprava, doprava, preprava dreva, guľatiny: - nákladná tuzemská, vnútroštátna - nákladné zahraničné, medzinárodné. Služby: - likvidácia kalamít - pestovateľská činnosť - lesná škôlka - ťažobná činnosť - drevo. Predaj: - rezivo.

Činnosť: - chovateľská stanica labradorských retrieverov

Ranch, ranč, služby: - chov koní plemena Paint Horse - tréning koní - ustajnenie koní - výučba westernového jazdenia - vychádzky do prírody - ubytovanie.

Výroba: -rastlinná kombinovaná so živočíšnou. Servis, oprava: -nákladné automobily TATRA, LIAZ. Prenájom: -nebytové, kancelárske priestory -výrobné haly.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo Maliarstvo, lakovníctvo, natieračstvo

Ponuka pivníc, plazov a iných živých zvierat. Výroba terárii a akvárií

Maloobchod, predaj: - krmivá strednej, vyššej a luxusnej triedy pre psov a mačky za nízke ceny - 10 značiek krmív skladom -dohliadam na to, z akých surovín sú zložené výrobky, ktoré predávam, aby sa našim miláčikom zbytočne neničilo zdravie

Lesná výroba. Ťažba dreva. Pestovateľská činnosť: -pokoj po ťažbe -výsadba stromčekov -vyžinovanie trávy -prerezávky.

Výroba a renovácia hydraulických zdvihákov. Nákladná doprava, pristavenie kontajnerov. Manipulačná a dopravná technika. Poľné práce na rastlinnú výrobu. Sprostredkovanie nákupu a servis vysokozdvižných vozíkov DESTA. Oprava poľnohospodárskych strojov. Umývanie vozidiel pomocou vysokotlakovej umývačky. Predaj pohonných hmôt.

Chov oviec a kôz Živočíšna výroba Podporné činnosti pre lesníctvo Pestovanie plodín iných ako trvalých

Záhradníctvo. Predaj: - záhradnícke potreby - dreviny - kvety balkónové, do kvetináčov, v kvetináči - zemina, substráty - kamene, valóny do záhrad.

Nadštandardne vybavenie veterinárnej klinika v Zlíne ponúka tú najlepšiu starostlivosť Vašim domácim miláčikom. Citlivý prístup k pacientom a dobrá komunikácia s klientom je našou prioritou. Môžete sa pýtať na čokoľvek aj na kontaktnom formulári na našom webe. Tešíme sa na Vašu návštevu. Veterinárna ordinácia, veterinárna klinika, veterinár, ...

Výhradný dovozca, predajca pre ČR a SR: - krmivo pre psov, granule pre psov MERADOG, MERA EXKLUSIV - krmivo pre mačky, granule pre mačky WAHRE LIEBE, MERACAT.

Predaj potravinárskych a poľnohospodárskych komodít - strukoviny, olejniny - rasca, koriander, šošovica, hrach zelený, žltý, ovos, pšenica, slnečnica, mak a ďalšie. Sklad spoločnosti: Otrokovice areál TOMA, a.s., 765 02 Otrokovice

Žrebčín Napájadla. Ustajnenie koní. Chov anglického plnokrvníka. Sídlo: - Otrokovice, Moravní 1636.

Ekologická farma. Chov: - ovce - kravy. Služby: - lisovanie, balenie senáže - kosenie.

Predaj a výroba kŕmneho glycerínu, voľných mastných kyselín aj použitých potravinárskych olejov či melasy.

Prenájom bývalého areálu mäsokombinátu v Hodoníne (ul. Veľkomoravská) - tel.: 518390219, fax.: 518390222 Správa, údržba, prenájom nehnuteľností: -nebytové priestory -sklady, skladové priestory -administratívne priestory, kancelárie -výrobné priestory -uzavretý objekt-služba na vrátnici -služby VZV (vysokozdvižné vozíky).

Predaj, internetový obchod: -krmivo pre: -mačky -psy -hospodárske zvieratá -vtáctvo a hlodavce -doplnky stravy -chovateľské potreby -inzercia: -nákup, predaj psov a mačiek. Predajňa: -Stredová 4786 -Južné Svahy, 2. segment, 76005 Zlín

Služby: - jazda na koni - prechádzky na koni - ustajnenie koní - výcvik koní - tréning jazdcov s osobným trénerom - výučba westernového jazdenia. Aktivity: - organizovanie detských táborov - letný tábor, prímestský tábor s koňmi - rekreačné pobyty pre deti i dospelých - firemné akcie a teambuildingové aktivity. Ubytovanie v ...

Jazdectvo: - organizovanie detských táborov, letné tábory na koňoch - vychádzky na koňoch.