Pusťte sa v rámci záhradníctva do pestovania vlastných kvetov, bylín, zeleniny a ovocia. Budete potrebovať cibuľoviny, semená, hnojivá, substráty, kvetináče či hrantíky a vhodné náradie. Na ozdobu môžete zakúpiť rezané a izbové kvety či umelé dekorácie.

Pestovanie stromčekov na plantážach v Dánsku a Rakúsku.

Záhradníctvo: -projekty, realizácia živej a umelej zelene -dodávky okrasných záhrad na kľúč -zemné práce -zakladanie a ošetrovanie trávnatých plôch -pokladanie trávnatých kobercov -rez a výrub v extrémnych podmienkach -kvetinová výzdoba interiérov -zavlažovacie systémy (GARDENA). Záhradná architektúra.

Naša firma sa zaoberá zeleninovou a kvetinovou sadbou. Ďalej kvetmi pre Váš balkón, výrobou smútočných vencov a kytíc. Tvoríme dušičkovú aj adventnú väzbu. Predávame substráty, hnojivá, postreky.

Predaj: kvetov, izbových rastlín, balkónoviek, substrátov, hnojív, postrekov, darčekových predmetov, pestovateľských nádob, semien. Výroba: balkónových rastlín, veľkonočných dekorácií, dušiškového tovaru, adventných a vianočných dekorácií.

Naše záhradníctvo sa zaoberá: - vrúbľovanie uhoriek - melónov - paradajok - paprík. Ponúkame široký sortiment sadiva. - zeleniny - previsnutých balkónových kvetov - letničiek Predávame: - záhradné substráty - hnojivá - mulčovaciu kôru - textílie.

Naše záhradníctvo sa zameriava nielen na obchodovanie s krásou kvetov, ktoré ponúka svojim zákazníkom v tej najlepšej kvalite, ale obchodná filozofia firmy je napojená na učenie feng-shui, ktoré pochádza z ďalekého východu a nadväzuje na tisícročnú tradíciu. V ponuke záhradníctva Škoda nájdete rezané a izbové kvety, vonkajšie a balkónové kvety, ...

Záhradníctvo. Výroba, veľkoobchod, predaj: - rastlinné produkty.

Predaj: - zeleninová a kvetinová sadb - rezané kvety - na objednávku - smútočná väzba - dušičkový a vianočný tovar

Kvetinárstvo: kvety - rezané, črepníkové, umelé, sušené - viazané kytice, - smútočné aranže, - špeciálny aranžmán (z klobás, cigariet, ovocia a zeleniny, lízaniek, fotiek, peňazí, ai) baliaci materiál sviečky a esencie darčeky dekorácia na položenie í zavesenie tlač smútočných stuh výzdoba pri akciách tovar pre tvorivé a mnoho iného

Záhradnícke centrum, predaj: - sezónne dekoračné rastliny - ovocné dreviny - listnaté stromy a kríky - ihličnaté dreviny - rododendrony, azalky a ďalšie vresoviskové rastliny - trvalky, skalničky a vodné rastliny Služby: - realizácia záhrad

Záhradníctvo. Pestovanie, predaj: - kvety - balkónové rastliny - letničky - bylinky.

Záhradníctvo sa špecializuje na kvalitnú výrobu mladých rastlín pre tuzemský trh: Chrysanthemum, Pelargonium peltatum, Pelargonium zonale, Pelargonium grandiflorum, Petunia, Impatiens a široký sortiment letničiek, záhonových a balkónových kvetov. Ďalej naše záhradné centrum ponúka široký sortiment potrieb pre záhradkárov a pestovateľov. - ...

Okrasné záhradníctvo Záhradnícke práce Predaj: - dreviny - popínavé a vresoviskové rastliny - mrazuvzdorná keramika.

Pestovanie, predaj: - vianočné stromčeky.

Záhradníctvo. Pestovanie, predaj: -sadenice jahôd.

Záhradníctvo. Predaj - kvety - Kvetinová a zeleninová sadba - substráty, hnojivá - kvetinové väzby, kytice.

Záhradné centrum. Predaj - rezané kvety - črepníkové kvety - rastlinný materiál - substráty - dekoračný materiál.

Záhradné centrum. Pestovanie a predaj rastlín - okrasné kríky, trávy - trvalky, balkónovky - hnojivá, substráty.

Záhradníctvo, predaj: - dreviny - hnojivá, substráty - osiva.

Záhradníctvo, okrasná škôlka. Predaj: - listnaté dreviny - ovocné stromčeky - ihličnaté stromy a kríky - skalničky - trávy a bambusy.

Pestovanie, predaj, e-shop: - bylinky - keramika - bylinkové vankúšiky