Pusťte sa v rámci záhradníctva do pestovania vlastných kvetov, bylín, zeleniny a ovocia. Budete potrebovať cibuľoviny, semená, hnojivá, substráty, kvetináče či hrantíky a vhodné náradie. Na ozdobu môžete zakúpiť rezané a izbové kvety či umelé dekorácie.

predaj: -hrnkové, rezané a izbové kvety, balkónovky, trvalky, letničky, liečivky ad.

Záhradníctvo, pestovanie, predaj: - mäsožravé rastliny E-shop: - biodekorácia - kvietky z lyka - sušené rastliny - stuhy - dekorácia z mora...atď.

Záhradníctvo. Maloobchod, predaj: - okenné a balkónové kvety - letničky, muškáty, verbeny - chryzantény - trvalky - skalničky - výsadba kvetináčov balkónovými rastlinami - okrasné dreviny - substráty - hnojivá a pod.

Smútočná a dušičková väzba Záhradnícke služby - zakladanie trávnikov a záhradných jazierok - údržba zelene - výsadba urastených stromov - projektovanie záhrad.

Záhradníctvo. Predaj, ponuka: -listnaté a ihličnaté stromy -ovocné stromčeky, ovocné kríky -kríky -trvalky, trávy -balkónové rastliny a byliny -substráty, hnojivá, postreky -dušičková a vianočná väzba -vianočné stromčeky rezané aj v kvetináči. Na objednávku: - vysadíme kvetinové hrantíky -zhotovíme aranžmán kvetinové aj suché ...

Kvetinárstvo a záhradníctvo Dallago Rosi sa zameriava na predaj rezaných kvetov, trvaliek, substrátov, kameňov, hrantíkov, náradia a ďalšieho záhradníckeho náčinia.

Realizácia a údržba zelene: -celoročná údržba zelene podľa požiadaviek. Odborné jednorazové práce: -údržba trávnikov (trávniky) a trávnikárstva -zakladanie trávnikov, kosenie trávy -pravidelné pokosy -odburinenie, hnojenie -odstránenie náletov a krovín -výhraby lístia, vláčenie, váľanie, závlahy - výrub a arboristika - výrub ...

Realizácia a údržba zelene: -celoročná údržba zelene podľa požiadaviek. Odborné jednorazové práce: -údržba trávnikov (trávniky) a trávnikárstva -zakladanie trávnikov, kosenie trávy -pravidelné pokosy -odburinenie, hnojenie -odstránenie náletov a krovín -výhraby lístia, vláčenie, váľanie, závlahy - výrub a arboristika - výrub ...

Firma OVO-SADBA, spol. s r.o. sa zaoberá predajom certifikovaných sadbových zemiakov, ovocných stromčekov a sadeníc záhradkárskych komodít. Vieme tiež robiť hnojivá, substráty a postreky pre väčších aj malých pestovateľov. Nemalou súčasťou našej činnosti je aj výkup a predaj vlašských orechov a predaj sezónneho tovaru, ako sú čučoriedky, maliny, ...

Bonsajová záhrada. Pestovanie vonkajších bonsajov z domácich odolných druhov stromov. Poradenstvo ohľadom pestovania, stávkovania a tvarovania bonsaí.

Šľachtiteľská stanica Valtice: Výroba, predaj, šľachtenie, novošľachtenie-tvorba nových odrôd: -záhradné plodiny -zelenina, kvety, liečivé a aromatické rastliny, ovocné teplomilné dreviny druhy (broskyne, marhule, orechy, mandle) -okrasné cibuľoviny, kvety -základná rastlinná výroba -výroba, spracovanie, predaj osív, osiva záhradných ...

Záhradníctvo. Návrh a realizácia záhrady. Pestovanie senegalskej proso. Predaj. -trvalky, sklaničky -rôzne druhy balkónových rastlín a letničiek, ako napr. petúnie, surfínia, muškáty, begónie -ovocné stromy -okrasné javory, cyprušteky, zeravy, bonsajové buky a duby alebo rôzne druhy borovíc

Záhradkárske potreby a náradie, črepníkové a rezané kvety, potreby pre domácnosť, potreby pre domácich majstrov a remeselníkov, ručné náradie, spojovací materiál a ďalšie.

Vidiecka záhrada pestuje vlastné kvety a vytvára z nich kytice, okrem záhradnej činnosti a kvetinárstva tiež vyrába z lokálnych potravín a svojej produkcie rôzne výrobky. Jedná sa o paštéty, sirupy, džemy a pečené čaje.

Záhradníctvo. Predaj: - jarné kvety, letničky, balkónovky, trvalky - prísady, bylinky. Vysadzovanie hrantíkov. Vysadzovanie zelene na hroby. Údržba a realizácia záhrad. Kvetinový aranžmán. Veľkonočné, dušičkové, vianočné väzby. Smútočné väzby apod.

Vo firme Zahradní centrum Malinkovič - Důbra zakúpite všetko potrebné pre záhradníčenie. V našom záhradníctve zakúpite rastlinný materiál, ako sú trvalky, letničky, okrasné dreviny a ovocné stromy, ale aj doplnkový sortiment pre ich pestovanie, ako sú substráty, hnojivá a keramika. Navštíviť môžete naše záhradné centrum v Břeclavi alebo ...

Predaj, služby: - záhradníctvo - zemné práce - autodoprava - stavba oplotenie - údržba zelene.

Záhradníctvo, kvetinárstvo. Maloobchod, predaj: -okrasné a ovocné dreviny -řezané a izbové kvetiny -listnaté kríky -jehličnany -popínavé rastliny -bylinky -balkónové rastliny -sadba zeleniny, zelenina -substráty a hnojivá -predaj záhradnej keramiky, závesné kvetináče, črepníky.

Záhradná architektúra, návrhy: -výsadba -zahradní stavby, vodné plochy-jazierka, ploty, chodníky -zimní záhrady, skleníky z Lexon -střešní záhrady. predaj: -okrasné stromy, kríky -polykarbonát Lexan (náhrada za sklo) dlažba -stavebné betónové a drevené prvky do záhrad. služby: -sadové úpravy -ozeleňování, ekológia.

Záhradné centrum. predaj: -okrasné kríky, stromy, konifery -ovocné stromy a kríky práca: -udržba záhrad -návrh záhrady.

Spoločnosť HORTISCENTRUM s.r.o., má dlhoročnú tradíciu v oblasti záhradníctva, realizácií záhrad, verejnej zelene a v predaji kvetín. Prevádzkujeme záhradnícka centra v Židlochoviciach u Brna a v Čáslavi, kde môžete zakúpiť široký sortiment rastlín, kvetov, drevín a ďalšieho záhradníckeho tovaru. Ďalej ponúkame kompletný záhradnícky servis, ...

Výroba, úprava, predaj: -semena zelenín a kvetín -oseva -sadba -polní plodiny -trávy, trávnej zmesi chemické prípravky a hnojivá -subtráty a rašeliny -krmív a šroty -keramika -zahrádkářské potreby Čistiaca stanica osív.

predaj: - bonsai, bonsaje - rastliny do záhrad - kamenné lampy - Koi kapry. Kompletnú realizáciu jazierok okrasných i kúpacích, potôčikov, vodných tokov, malých studničiek a rôznych vodných prvkov. Realizácia záhrad.