Pusťte sa v rámci záhradníctva do pestovania vlastných kvetov, bylín, zeleniny a ovocia. Budete potrebovať cibuľoviny, semená, hnojivá, substráty, kvetináče či hrantíky a vhodné náradie. Na ozdobu môžete zakúpiť rezané a izbové kvety či umelé dekorácie.

Lesná škôlka. -pestovanie a predaj sadebného materiálu lesných drevín -pestovanie a predaj vianočných stromčekov

Záhradníctvo La Toscana predáva okrasné rastliny a stromy, bylinky, hnojivá, substráty, postreky, ovocné stromy a kríky a sadenice zeleniny. Medzi ďalšie činnosti sa radí návrhy a realizácia záhrad, poradenstvo, údržba zelene a strihanie kríkov.

Záhradníctvo, predaj - okrasné rastliny, ovocné stromy a kríky - mulčovacia kôra a substráty. Návrhy a realizácia záhrad.

Záhradníctvo, predaj - okrasné a ovocné dreviny - kvety, rastliny - sadba - záhradnícke potreby. služby - návrhy a realizácie záhrad a verejnej zelene.

Maloobchodný predaj: -květiny -vázání kytíc a vencov.

Rastlinná výroba: -zelenárstvo -záhradníctvo -sadárstvo.

Predaj, veľkoobchod, maloobchod: chemické prípravky pre výživu a ochranu poľnohospodárskych plodín a lesa -komodity rastlinnej výroby -osiva (obilniny, repka, kukurica, slnečnica, trávy a i.) -Priemyselné hnojivá, záhradnícke substráty a zeminy -pytle, veľkoobjemové vaky a motúzy -silážní plachty -ručné aplikačná technika (postrekovače, ...

Predaj okrasných drevín a záhradných dekorácií.

Záhradné centrum v Jihlave. Predávame dreviny, ovocné stromy, trvalé a balkónové rastliny. Projektovanie a realizácia záhrad.

Záhradníctvo: -zahradnická semená -sazenice balkónových kvetín, letničiek, dvojročných rastlín a kvetín vytrvalých -celoroční predaj -zásilková služba.

Milan Vrbka sa špecializuje na murárske práce, poskytuje služby pre poľnohospodárstvo a záhradníctvo a poradí si aj s činnosťami týkajúcimi sa izolatérstva.

Záhradné centrum. Predaj: -široký sortiment okrasných drevín -ihličnany -ovocné stromčeky -kvety -trvalky -skalničky -letničky -okrasné trávy -izbové kvety -substráty, mulčovacie kôry -hnojivá -pesticídy. Výroba: -príležitostná slávnostná, smútočná väzba zo živých i sušených kvetov -dekorácia interiérov -vlastná výroba drevín.

Záhradníctvo - predaj a pestovanie kvetov a rastlín. Návrhy a realizácia záhrad.

Garden Centrum. Záhradná architektúra: -projektovanie a zakladaní záhrady, terasy, balkóny, átria -realizace - malé vodné plochy -údržba - verejné a firemných plochy. predaj: -okrasné dreviny, trvalky, kôra, riečne kamienky. výzdoba: -interiéry.

Záhradníctvo, predaj: -sadba zeleniny a ovocia -ovocné stromčeky -skalničky -osázené nádoby -okrasné dreviny.