Potrebuje Váš gauč či pohovka renovovať? Využite kompletné čalúnnické práce, ktoré zahŕňajú opravy a renovácie starého nábytku, výrobu nového nábytku na zákazku, čalúnenie sedacieho nábytku, repasovanie automobilových interiérov, sedačiek a volantov.

Chránená dielňa - výroba odevov a doplnkov - čalúnnictvo - brašnárstvo

Služby, remeslo: -čalúnictvo -oprava a výroba autoplachiet

Výroba, šitie, predaj: - pracovné odevy. - čalúnené sedacie súpravy. Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov.

Výroba, šitie, predaj: - pracovné odevy - čalúnené sedacie súpravy.

Stolárstvo, stolárske práce. Zákazková výroba: - drevený nábytok - čalúnený nábytok - sedačky. Výroba čalúnskych výrobkov. Čalúnnické opravy u zákazníka doma. Podlahárstvo, podlahárske práce. Pokládka: - plávajúce podlahy Stavba, realizácia: - pergoly a drevené prístrešky, zastrešenie.

Klasické prebíjané, prešívané exkluzívne - dvere v koži, aj opravy - kuchynské lavice - stolička - kreslá atď. Klasické, avšak aj presklené, či dvojkrídlové, ev.medziizbové dvere. Zvuková a tepelná izolácia pre byty, kancelárie a ordinácie o sile 6 cm zaručia zníženie hladiny zvuku a zvýšenie teploty až o 5oC. Práca u zákazníka aj v ...

Stolárstvo a čalúníctvo na zákazku. Zákazková výroba a predaj: - kuchyne, detské izby, kancelárie, sedacie súpravy, vstavané skrine - špecializovaná výroba atypického nábytku bez obmedzenia - špecializácia na kancelárske a reprezentatívne priestory, študentské izby, hotely a penzióny, chaty, obývacie zostavy detské izby, spálne, regály, ...

Práca: -čalúnictvo -dekoratérstvo.