Krajčírska panna, šijací stroj, látky, textílie či metráž. Bez týchto a mnohých ďalších prvkov sa krajčírstvo skrátka nezaobíde. Nakupujte u profesionálov alebo využite profesionálne služby v oblasti výroby, predaja alebo opráv odevov najrôznejšieho typu.

Ponúkame služby z oblasti odievania: - odborné poradenstvo aj pre plnoštíhle a nadmerné veľkosti - dámske šaty, sukne, blúzky, nohavice, kostýmy, saká, ľahké plášte - pánske nohavice, ľahké saká, košele, kravaty, ľahké plášte - obliečky, lemovanie záclon, obrusov a ďalších doplnkov - pre firmy obliekame zamestnancov a zaisťujeme vybavenie ...

Krajčírske služby, šitie: - dámska konfekcia - detská konfekcia.

Výroba pánskej konfekcie - predovšetkým pánskych oblekov. Pánsku konfekciu vyrábame vo vysokej kvalite vďaka skúsenostiam jednoduchojovských odevárov.

Výroba, predaj: -reklamný a profesijný textil. Vyšívame na nami vyrobený textil aj textil dodaný zákazníkom. Ponúkame špeciálne textilné projekty.

Výroba - vrchné odevy Predaj - vrchné odevy

Zákazkové krajčírstvo. Výroba, šitie, opravy: - odevov, odevy.

Výroba, e-shop - oblečky pre bábiky - krajčírstvo.

Oprava, úpravy: - odevy, konfekcie, šaty.

Návrhy, zhotovenie, šitie: - bytový textil na mieru - dojčenský textil. Predaj: - látky, metráž.

Služby zákazkového dámskeho aj pánskeho krajčírstva a módneho štúdia. Výroba: - svadobné ručne vyšívané šaty, plisovanie látok, šitie krojov a historických uniforiem a ďalšie - bytový textil, periny a vankúše, poťahy na sedacie súpravy, záclony a závesy.

Zhotovenie svadobných, spoločenských a maturitných šiat. Vlastná požičovňa svadobných a spoločenských šiat. Rozšírenie o e-shop, založený na voľnočasovej móde z veľmi kvalitných a funkčných materiálov, predovšetkým z MERINO vlny a BAMBUSOVÉHO ÚPLETU - originálna výroba podľa vlastných návrhov.

Výroba dámskych a pánskych odevov.Výroba stanov, odkladacích sietí do osovných áut. Bývalé preteky s.p. Technolen Lomnica n.Popelkou.

Hapel Český výrobca dámskej módy: - šaty, blúzky, sukne, spoločenské šaty a komplety prevažne z úpletu.

Šitie, e-shop - detské a dojčenské textilné potreby - šité a vyšívané doplnky.

Dráteníctvo, spracovanie kože, šitie - drôtené výrobky - kožené opasky - šité bytové doplnky.

Šitie - dámske oblečenie - šaty spoločenské, maturitné aj pre celé skupiny - opravy odevov - vyšívanie nápisov a logá.

Spracovanie - kožušiny, šitie - textilné výrobky.

Výroba - vyšívanie - predaj : Výšivky : - Automatické výšivky - Ručné výšivky - Strojné vyšívanie Predkuty: - Vyšívané vlajky a zástavy - Nášivky, reklamná výšivka - Vonkajšie vlajky - Stolové vlajočky - Firemné logá - Žrde, stojany, stožiare - Nástenné znaky - Pamätné listy, samolepky - Stuhy - Konzervácia a reštaurovanie - ...

Činnosť: - strojné vyšívanie, šitie: - vlajky, znaky - slávnostné stuhy.

Krajčírstvo - šitie odevov. Ďalšia prevádzka Bohúňova 4, 14900 Praha 4 tel. 272 914 520, 739 056 846

Maloobchod, predaj: - bytový textil - závesy - tieniaca technika Krajčírstvo: - úprava záclon, závesov - zákazkové šitie - úprava, oprava odevov.

Výroba - kostýmová výprava film, divadlo, spoločenské akcie - textilné šperky

Výroba, e-shop - dámske oblečenie