Krajčírska panna, šijací stroj, látky, textílie či metráž. Bez týchto a mnohých ďalších prvkov sa krajčírstvo skrátka nezaobíde. Nakupujte u profesionálov alebo využite profesionálne služby v oblasti výroby, predaja alebo opráv odevov najrôznejšieho typu.

Predaj - dámske oblečenie. Šitie na zákazku.

Predaj, dodávka: -textilná galantéria -metrový textil. Služby: -zákazkové krajčírstvo.

Krajčírstvo, výroba: - pánske oblečenie na mieru

Kožušníctvo. Výroba, maloobchod, predaj, prešívanie, opravy: -módne kožušnícke výrobky, kožuchy z materiálov: -kráľovina prírodná, farebná, strihaná -nutria -norok -všetky druhy líšok -kožušnícke doplnky (šály, čiapky, goliere, lemovanie kapuc, atď)

Masáže. Kozmetika, modelácia nechtov a krajčírstvo. Reikov.

Požičovňa svadobných a spoločenských šiat TRENDY. Zákazkové šitie - modely - svadobné a spoločenské šaty Predaj - modely - svadobné a spoločenské šaty Požičovňa - netradičné svadobné a spoločenské šaty - doplnky

Krajčírstvo, šitie, úprava odevov.

Služby, predaj: -zákazkové krajčírstvo:

Šitie pracovných a ďalších odevov. Vyrábame: - firemné a pracovné odevy - kombinézy a bundy - nohavice do pása aj s trakmi - teplé vesty - bavlnené tričká. Tlačíme logá na bavlnené tričká, odevy a pridávame nášivky. Výroba maturitných tričiek

Šitie, výroba, predaj: -reklamné a záhradné slnečníky -tieniace strechy -plachty proti dažďu -pracovné odevy -kempingová výbava -stanové prístrešky, stany.

Predaj: -oblečenie pre dojčatá, dojčenský tovar, textil, galantéria, ponožky -hračky. Opravy: -odevy, výmena zipsov. Šitie: -posteľná bielizeň, závesy a záclony. Čistenie odevov.

Krajčírsky salón. Predaj, maloobchod: -dámske, pánske odevy -kolekcia -módne doplnky.

Opravy, predaj: -kožená galantéria -výrobky z kože, koženky a textílií -brašny, tašky, kabelky, peňaženky, oblečenie -výmena zámkov a dierkovania.

Krajčírstvo. Zhotovovanie svadobných šiat.

Ponúka - tanečné kurzy pre deti a juniorov, letné tanečné semináre, šitie - tanečné kostýmy.