Krajčírska panna, šijací stroj, látky, textílie či metráž. Bez týchto a mnohých ďalších prvkov sa krajčírstvo skrátka nezaobíde. Nakupujte u profesionálov alebo využite profesionálne služby v oblasti výroby, predaja alebo opráv odevov najrôznejšieho typu.

Servis pre váš šatník - profesionálne krajčírske opravy a úpravy odevov. Pánske obleky na mieru. Úpravy večerných a svadobných šiat. Košeľa na mieru. Kravaty, vreckovky, manžetové gombíky. Poradenstvo a osobný servis.

Tvorba ateliéru je zameraná najmä na ženy, ktoré kladú dôraz na perfektný strih, kvalitný materiál a požadujú istú originalitu modelu. ATELIER KAROL Vám ponúka: - zákazkové a modelové šitie dámskych odevov - poradenská a strihová služba - široký výber materiálov - opravy odevov. Dámske odevy: - kostýmy - plášťa - šaty - ...

Realizácia a návrhy - nástenných malieb - interiéru - originálnych odevov. Príprava na skúšky na umeleckú školu Ilustrácie animovaných filmov

Krajčírstvo: - opravy a úpravy odevov - zákazkové šitie pánskych, dámskych a športových odevov - malosériová výroba.

Dámsky krajčírsky ateliér HEDA šije na zákazku dámske oblečenie na každý deň aj slávnostné príležitosti. Dámske krajčírstvo, blúzky.

Zákazkové krajčírstvo Anna Zachařová, Praha, ponúka najlacnejšie opravy odevov, bielizne a kože v Prahe, šitie páperových diek a vankúšov aj čistenie peria.

Krajčírstvo Výroba - textilné interiérové doplnky - patchwork

Výroba - firemné motýliky a viazanky Výroba - pánske, detské a firemné motýliky a viazanky

Garn Zdena Kytírová ponúka: - pánske a dámske krajčírstvo - šitie odevov na mieru aj na zákazku - úpravy odevov šitých, pletených a kožených - pletenie na zákazku - hotové výrobky - malosériová výroba - čistiareň odevov - potiahovanie gombíkov - ručné žehlenie - mandľovanie - pranie bielizne. Úprava odevov: - výmeny ...

Veľkoobchodný predaj: - SHARON LEE* baseballové čiapky - JERZEES bavlnený textil najvyšší kvality - Jt's collection bavlnený textil - Hanes bavlnený textil - 40 typov neznačkových baseballových čiapok a pracovných odevov na zákazku. Strojové vyšívanie: - výšivky na tričká, čiapky, uteráky, polotovary odevov, do kože, ...

Ponuka kompletných služieb v oblasti strojného vyšívania a výroby propagačného textilu.

Výroba dojčenského oblečenia (od 0 do 3 rokov). Strojové vyšívanie na reklamné textílie, firemné oblečenie, pracovné odevy a darčekové predmety.

Tradičné pánske zákazkové krajčírstvo Rexim vychádzajúce z britskej a viedenskej strihačskej školy. Výroba: - sak - nohavíc - oblekov - kabátov - košieľ. Oficiálny zástupca firmy Dormeuil-Paris. Veľkoobchodný a maloobchodný predaj luxusných látok. Ručné šitie pánskych oblekov a doplnkov.

Krajčírstvo, zákazkové šitie, opravy a úpravy odevov, šitie záclon a závesov, predaj drobnej galantérie, zberňa odevov pre čistiareň.

Výroba a predaj: - originálne modely vrátane filmových a divadelných.