Ostatné remeslá, ako košikárstvo, kovotepectvo, vypracovanie rodokmeňov, sochárstvo, veštenie, spracovanie kože a kožušín, grafologické rozbory rukopisov a iné manuálne práce aj remeslá vypĺňajú medzeru medzi klasickými remeslami a priemyselnou výrobou.

Medzinárodná magické online služby - výklad z kariet - škola mágie.

služby - výklad kariet - ezoterika - astrológia - numerológia.

činnosť: - SEO konzulatant - copywriting.

činnosť: - matematické a štatistické analýzy - štatistika - matematické modely - data mining.

Organizácia súťaže Zlatá koruna o najlepšie finančné produkty roka.

činnosť: - digitalizácia, skenovanie dokumentov - automatizované vyťažovanie dát z dokumentov - preklady dokumentov.

Práca diamantovou technikou: - technologické prestupy (32 - 350 mm) - kotvenie stĺpov oceľových konštrukcií (18 - 42 mm) - sťahovanie budov, kamenných mostov. práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske.

Projektová činnosť vo výstavbe Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Stavby na kľúč. Zatepľovania objektov. Inžinierska práce.

práca: - písmomaliarske - maľba na fasády - maľované štíty, cedule - fóliové grafika - kaligrafické práce (diplomy, priania).

Služby: - medzinárodný obchod - zabezpečovanie exportu českého tovaru a služieb do krajín Európskej únie, Ázie a Južnej Ameriky - exportné poradenstvo - vyhľadávanie partnerov v cudzine - obchodné rokovania s cudzincami - športový manažment.

Činnosť - bezvýkopová pokládka káblov.

Práca: - jadrové vŕtanie - rezanie diamantovou technikou (stenovou, lanovou pílou).

Činnosť - jadrové vŕtanie - rezanie - brúsenie diamantovou technikou značky HILTI.

Služby: - vykonávanie inventúr tovaru - inventúra dlhodobého hmotného majetku (zavedenie čiarového kódu). Dodávka: - kompletné riešenie pre inventarizáciu.

Filmový maskér Makeup artist, Hairstyle, Špeciálne efekty

Spoločnosť a internetový portál zameraný na ženy - testujeme, blogujeme, zdieľame recenzie - cestovanie, domácnosť, koníčky, módu a štýl, vzťahy a partnerstvo.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia kúpeľní

Služby: - foodstyling - fotografovanie - postprodukčné práce

Sližby - tvorbu titulkov (podtitulkov), preklady, výstupy pre DCP a televízie, vytváranie DVD a Blu-ray s titulkami, vkladanie titulkov do videa - preklady a korektúry - školenie titulkovania pre prekladateľov.