Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Natieračské práce fasády, strechy, ploty Maliarske prácemaľovanie - byty a izby - školské priestory a škôlky - kancelárie a firemné priestory - ordinácia a zdravotnícka zariadený - schodisko - dekoratívna výzdoba priestorov Reklamné nápisy a logá na omietku Upratovacie služby

Klampiarstvo Pokrývačstvo Černovice sa zameriava na opravy a rekonštrukcie striech, výškové práce, hydroizolácie a ďalšie klampiarske a pokrývačské práce.

Spoločnosť KOVOKASAL sa zameriava na CNC obrábanie pre kusovú aj sériovú výrobu a pri spolupráci s externou firmou sa môžu postarať aj o tepelné spracovanie a povrchovú úpravu.

Karel Vaněrka sa zameriava na pokládku, opravy a renovácie podláh.

Firma zaisťuje dodávku zliatinových podláh. Realizujeme anhidridové podlahy, betónový poter a penu.

Vorlíčkovo Truhlářství sa zameriava na výrobu a renováciu nábytku detských a obývacích izieb, spální, kuchýň. Ďalej sa spoločnosť postará o podlahy, dvere a stropy.

STOLÁRSTVO Jiří VODÁK sa zameriava na ručnú výrobu driev pre stolný tenis nielen pre Európu.

Nábytok Vybíhal sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku, postelí, kuchýň, vybavenie do detských izieb a mnoho ďalšieho.

Martin Prikryl sa zameriava na výrobu nábytku, jedná sa napríklad o vstavané skrine, kuchynské linky, kancelársky nábytok, nábytok do detských izieb, postele a mnoho ďalšieho.

Stolárska dielňa MIPA vyrába nábytok a interiéry na mieru. Výroba a montáž kuchynských liniek v Blansku. Realizuje detské izby, spálne, kúpeľne a skrine.

služby: - zámočníctvo, zváranie a obrábanie kovov - výroba vzoriek, návrh na zmenu technológie výroby - spracovanie a kontrola zákaziek - balenie a expedícia

Kamenopriemysel, predajný sklad: -mramor, žula, onyx, pieskovec, bridlica: -pomníky -krycie dosky -urny -schody -dlažby -parapety -kuchynské a pultové dosky. Kamenárske práce: -kamenné sochy -dodávky pre stavebné firmy.

ELFOSY s.r.o. sa zameriava na elektromontáže, bleskozvody, zabezpečovacie a kamerové systémy, televízne rozvody, revízie a mnoho ďalšieho.

služby: -práškové lakovanie -komaxit -tryskání -povrchová úprava kovov. Ponúkame: -špeciálny nátery -antigrafitti nátery (ľahko odstránite akékoľvek grafitti z náteru pomocou jednoduchého rozpúšťadla behom pár sekúnd) -protikorozní nátery -náter s vysokou tepelnou odolnosťou až do 550st.C (napr výfuky, krby ap.)

Výroba, dodávka, montáž: - drevené väzníkové krovy.