Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

činnosť - karosárske a zámočnícke práce. zákazková výroba - zábradlia - brány, bránky - regály - poklopy.

Výroba - kuchyne na mieru - atypický nábytok.

práca: - pokrývačské - tesárske - klampiarske.

činnosť - montáž plastových a hliníkových okien, dverí a presklených fasád - montáž a opravy zimných záhrad - montáž žalúzií, sietí proti hmyzu a všetkého príslušenstva - montáž laminátových a drevených podláh.

Zámočníctvo, výroba - špirálové podpery - špirály k paprikám - závesné špirály a stojany - rovné tyčky s okom.

Projekčná činnosť v oblasti elektroinštalácie.

Kovoobrábacie výrobné družstvo. služby: -priebežné striekanie práškovými farbami maximálny rozmer výrobkov 2500 x 1500 x 600 mm, hmotnosť 100-150 kg -svařování -lisování -strojní obrábanie -zámečnické práce -príručná pokladnice 265 x 195 x 110 mm -lakovna -tryskání Práca pre partnerov: Zetor Brno, IVECO Vysoké Mýto, ...

Voda, kúrenie, plyn. voda: -montáž, rekonštrukcia a oprava vodovodného a kanalizačného rozvodu -dodávka materiálu výmeny boilerov, prietokových a zásobníkových ohrievačov vody. kúrenie: -montáž, rekonštrukcie a opravy ústredného kúrenia v kovu, medi a plastu -rozvody podlahového kúrenia -Výmena tepelných zdrojov plyn: -projektovou ...

Klampiarstvo, klampiar. Pokrývači, pokrývačské práce, pokrývač. Tesárske práce. Práce na streche, strecha. Kompletná rekonštrukcia a oprava strechy. Montáž strešných okien, okná, okno. Pokrývanie striech.

Čistenie domový: -odpadní a dažďovej kanalizácie -odtoků od WC **, vaní *, umývadiel a domových stúpačiek -septiků a žúmp. Čistenie je vykonávané mechanicky. Čistenie obecných a firemných: -kanalizačních a technologických potrubí -odpadní a dažďovej kanalizácie (vertikálne i horizontálne) -jímek (tukové, kalové, technologické, lapoly ...

Stolárska výroba, stolárstvo. Dřevovýroba. Výroba a montáž interiérových dyhovaných dverí s polodrážkou aj bez polodrážky, obložkových aj rámových zárubní z tradičných i netradičných dýh. Výroba a montáž schodísk, obklady stien i stropov. Výroba vstavaných skríň a nábytku na zákazku.

Stavebná firma: - výstavba, rekonštrukcia rodinných domov - rekonštrukcia bytov - rekonštrukcie bytových jadier - spodnej stavby, základovej dosky - zemné práce.

práca: - inštalatérske - kúrenárske.

práca: - murárske - obkladačské - fasády - hrubej stavby.

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárenskom.

práca: - elektromontážne - montáž bleskozvodov - vodoinštalatérske - kúrenárske - jadrové vŕtanie - montáž klimatizáciou, tepelných čerpadiel - zemné práce (CAT 428B).

služby: - elektroinštalácia - elektromontáže - revízia - montáž bleskozvodov - meranie a regulácia v oblasti vetrania, vykurovania a chladenia.

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynoinstalační

Práca, remeslo: - elektroinštalácia - elektromontáže - elektroinštalačné práce silnoprúdové aj slaboprúdové - návrh a inštalácia zabezpečovacích systémov - revízia.

činnosť: - stavebné práce - klampiarske - pokrývačské - murárske Kontajnerová doprava.

Stavebná činnosť: - rodinné domy - rekonštrukcia - izolácia - obklady, dlažby - sadrokartonárske práce - omietky