Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Kovovýroba, obrábanie, CNC frézovanie a CNC sústruženie.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, predaj: -nábytok na zákazku -materiál masív aj lamino -vybavenie: -knižníc (knižnica)-regály s atestom, regál na knihy, regál na šanóny, výpožičný pult do knižnice -materských škôl (materská škola): -vrátane hračiek (hračka, hračky) -stolička, polička (stoličky, poličky) -stolík, lavice (stolíky) ...

Kovovýroba: - strojárska činnosť. Špecializácia na obrábanie odliatkov (ventilové telesá, hydranty, veká, remenice a pod.) - obrábanie na univerzálnych obrábacích strojoch (frézky, sústruhy, brúsky, vŕtačky) - tryskanie a brúsenie surových odliatkov - zámočnícke práce - zváranie, rezanie, ohýbanie, lisovanie. Výroba záhradného nábytku: - ...

Autodoprava. Cestná motorová doprava: -nákladné. Prenájom, požičovňa, predaj: -dopravné značenie, značky. Zemné a výkopové práce: -terénne úpravy. -všetky zemné práce -výkopy pre inžinierske siete (vodovod, plynovod, kanalizácia) -výkopy a úpravy terénu -rekultivácia -cesty -ihrisko -demoličná práca -doprava materiálu.

Výroba, dodávka a montáž: -krovy, krovov -lisované drevené väzníky sa styčníkovými plechmi -strešné systémy, strechy, strecha -drevostavby, drevostavba -strešná krytina -kompletné strechy, strecha -strechy na kľúč.

Kovoobrábanie, kovovýroba, sústruženie, frézovanie. Rezanie, vŕtanie: - závity. Trieskové obrábanie na konvenčných strojoch.

Vykonávame dekoratívne omietky, 3D steny, štukové aj brúsené, vnútorné omietky, atypické podhľady. Ponúkame všetky sadrokartonárske práce - montáž sadrokartónov. Vykonávame rekonštrukcie interiérov, bytových jadier, bytov, rodinných domov i podkrovné vstavby: zatepľovacie systémy, lepenie kameňa, dlažby, obklady, murárske a maliarske práce. Montáž ...

Plynoinštalačné práce. Kúrenárske práce. Vodoinštalačné práce.

Vodo-topo-plyn. Služby: - revízia plynoinštalácií - servis, oprava plynových kotlov. Predaj inštalačného materiálu: -batérie a armatúry -zdravotná keramika -sanitárna technika. Práca: -murárske -obkladačské.

Zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Obrábačstvo.

Maliarske a natieračské práce. Tapetovanie.

Práca vo výškach: -natieračské práce - výrub stromov -umývanie okien a plášťov budov -izolačné práce Opravy striech.

Elektroinštalačné práce.

Ponuka inštalatérskych prác.

Kúrenárske práce. Vodoinštalačné práce.

Montáž a opravy plynových zariadení.

Dodávka a montáž solárnych systémov. Dodávka a montáž - kúrenie ústredné kúrenie, podlahové vykurovanie - kotly elektrické, plynové, solárne - bojlery Vodoinštalačná práca - rozvody vody teplej i studenej - rozvody kanalizácie a odpady.

Drevovýroba Kučerňák. Zaoberáme sa výrobou a predajom drevených výrobkov pre domácnosť, kuchyňu aj reštauráciu. Realizujeme malosériové zákazky do 50 ks.

Stolárstvo - vstavané skrine - kuchyňa - vnútorné dvere - schody - doplnky na mieru.

Prerušenie prevádzkovania živnosti oznámené podnikateľom: od 30.11.2011 do 31.12.2016. Klampiarske práce Pokrývačské práce