Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Dovoz, predaj - plechy, hliníkové profily, kompozitné panely. Opracovanie a povrchové úpravy hliníkových polotovarov.

Prode, montáž a servis - solárne panely THERMO SOLAR - meradlá tepla - plynové kotly SERROLI - vodomery LOREND, ENBRA - bytové vodomery.

Dovoz a predaj plynových zásobníkových ohrievačov vody vyrábaných v USA Veľkoobchod, maloobchod plynové zásobníky ohrievača vody QUANTUM -kúrenársky materiál -elektrické zásobníkové ohrievače vody projekcia, dodávka a montáž, servis, opravy Stavby plynovodov V oblasti plynofikácií vykonáva naše firma stavby vysokotlakových, ...

Práca, služby: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynoinštalácie - tepelné čerpadlá - montáž aktívnych stropov (chladenie)

Solárne systémy, zámočníctvo, vráta Hörman. Realizácia a všetok servis solárnych elektrární na kľúč, vrátane dodávky jednotlivých komponentov.

Naše skúsenosti vychádzajú predovšetkým z realizácií v odboroch: - zhotovenie fasád - zateplenie domov - sadrokartonárske práce - maliarske práce - zateplenie podláh, stropov - murárske práce Na Vašej stavbe Vás navštívime zadarmo a navrhneme Vám vhodný postup a použitie materiálov, vychádzajúce z našich dlhoročných skúseností v odbore. Snažíme sa ...

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - nábytok - vstavané skrine

Ponúkame výrobky a služby v oblasti kominárstva. Dodávame kachle, krbové vložky a nerezové komíny. Vykonávame vyvložkovanie komínov.

Predaj, výroba: -presné, kvalitné plastové výrobky a komponenty. -obrábění pomocou moderných CNC strojov.