Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Spoločnosť FMIB, s. r. o. sa dlhodobo venuje poskytovaniu služieb facility manažmentu pri správe a údržbe administratívnych budov, ale aj výrobných a nevýrobných objektov. Spoločnosť tiež navrhuje, realizuje a vykonáva servis projektov v oblasti slaboprúdových systémov, predovšetkým sa jedná o dátové siete, elektrické požiarne signalizácie (EPS), ...

Firma zaisťuje maliarske a natieračské práce. Realizujeme fasádne nátery, omietky, sadrové stierky, dekoratívne techniky a nátery.

Predaj, servis, požičovňa, prenájom: - elektrické ručné náradie a príslušenstvo od značiek: -BOSCH-Metabo-Milwaukee-AEG-Makita-Festool-Narex-Hitachi-DeWALT -RYOBI-Kress-ROTHENBERGER-REMS-KNIPEX-fischer-ALFRA -Cedima-Solga-Hawera-Wera-TONA-STANLEY-Zbirovia-Narex Bystrice- a iné náradie pre stavbu-dielňu-kovo-inštalácia ...

Maloobchod, predaj, montáž: - podlahové krytiny: - PVC, koberce, laminátové podlahy - drevené podlahy.

Stavebná firma. - komplexná stavebná činnosť (priemyselné, občianske, vodohospodárske stavby) - zemné práce - búracie a demolačné práce vr. likvidácia odpadov Inžinierska činnosť, projekcia a vykonávanie pozemných a hydrotechnických stavieb vr. rekonštrukciou a demoláciou.

1. Zámočnícke práce - výroba mreží, zábradlia, vchodových dverí, všetky zámočnícke opravy 2. Elektroinštalácia - el. rozvody+opravy el.zariadení vr.montážou a revíznych správ, montáž domácich digitálnych telefónov, montáž kamerových zabezpečovacích systémov 3. Vodoinštalatérske práce - rozvody vody, odpadových a dažďových zvodov, výmena a ...

Firma vznikla v roku 2017 po predchádzajúcich skúsenostiach v odbore, špecializácie firmy sú prevažne výkopové a zemné práce, stavebné a prípravné práce, zámkovej dlažby, rekonštrukcie chodníkov, upratovanie a demolácie. Naša firma sídli v Ostrave a je spoľahlivým partnerom v oblasti stavebníctva.

Činnosť: - povrchové úpravy kovových výrobkov lakovaním.

Montáž: - elektroinštalácia - poplašné zariadenie - požiarna signalizácia - telekomunikačná technika - bezpečnostné systémy - kamerové systémy. Práca: - elektroinštalačný - elektromontážne.

Stavebno dokončovacie práce v exteriéroch a interiéroch. zasklievanie: - obchodné galérie a butiky - priemyselné svetlíky a velíny veľkoplošným izolačným sklom jednoduchým aj špeciálnym (atypické rozmery a tvary) - interiérové zasklievanie - bezrámové zasklievanie bezpečnostným kaleným sklom a systémy DORMA. Dodávka, ...

Hĺbkové zakladanie stavieb: - špeciálne zakladanie stavieb - piloty, štetové steny, tesniace steny, mikropilóty, zemné kotvy - sanácia zosuvov nestabilných území - odvodňovacie vrty - zabezpečenie hydrogeologických a geologických prác.

Stavebná firma: - výstavba a rekonštrukcia RD a BD - zatepľovanie - revitalizácia bytových domov. Búracie a demolačné práce. Zámková dlažba.

Návrhy a realizácia bytových, kancelárskych, obchodných a komerčných interiérov. Výroba a montáž nábytku, podlahových krytín, osvetlenia, sedacieho nábytku aj bytových doplnkov.

služby: - výmena okien a dverí za plastové alebo hliníkové - pokládka kamienkových kobercov - obklady, dlažby - sadrokartonárske práce - zatepľovanie a nátery fasád - stavby plotov

Spoločnosť PPBAU servis eu s.r.o. so sídlom v Ostrave v Moravskosliezskom kraji sa zameriava na servis v odbore striech a hydroizolácií. Zaistíme záručný a požiarny servis plochách striech vrátane ich údržby. Sídlime v Ostrave na ulici Zámostná 1155/27.