Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

činnosť: - kovoobrábanie - sústruženie

činnosť: - umelecké pasířství - kováčske práce - Kovotepecké práce - reštaurovanie a renovácia kovových predmetov historického charakteru

Kanalizačné a kúrenárske práce.

Práca: - kúrenárske - vodoinštalatérske.

Zámočníctvo. Zákazková kovovýroba.

Kameníctvo. Kamenické, reštaurátorské práce. Výroba: - pomníky, podstavce, krycie dosky, náhrobky na jednohroby, urnové hroby aj dvojhroby - cintorínske doplnky - kamenné kuchynské a kúpeľňové dosky - obklady krbu - parapety a schody z kameňa. Reštaurovanie, oprava: - pieskovca - starých kamenných prvkov.

Výroba elektronického spínacieho relé TEL-ALARM Zemné práce, kanalizácia, lesné cesty, bagrovanie, nákladná doprava, práca s grejdrom a vibračným valcom.

Máte nehnuteľnosť? Chcete ju predať, vylepšiť alebo zachrániť? Pracujem ako realitný maklér, zaoberám sa odvlhčením budov metódou Hydropol pomocou špeciálneho prístroja, bez stavebných prác. A v neposlednom rade vykonávam sadrokartonárske práce. Jednoducho Cesta k lepšiemu domovu!

Výroba: - delenie rúrok a plechov laserom - stožiare verejného osvetlenia, stupňovité, kužeľové, výškové 20-40m, so spúšťacím výložníkom, pre futbalové štadióny a športoviská, betónové stĺpy, trakčné - nerezové výrobky - oceľové konštrukcie.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - solárny ohrev vody.

Služby: - revízia elektro, elektrorevízia - revízia elektrických inštalácií, bleskozvodov.

Kompletné výškové práce so špecializáciou na rizikové výrub stromov a služby pre obce a mestá. Zaistíme umývanie okien a fasád, nátery, čistenie a opravy odkvapov a zvodov, odpratávanie snehu zo striech, montáže reklám a ďalšie služby.

Služby: - elektrikár - elektroinštalácia - sadrokartonárske práce

Činnosť: - stavebné a zemné práce - terénne úpravy - zámková dlažba - základové dosky - demolácia

Práca: - obkladačské - murárske - stavba krbov

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - skrine - kancelársky nábytok - postele

Kováčske práce, kováčstvo, zámočníctvo: - kované brány, ploty - kované svietniky, vešiaky.

Stolárstvo, výroba: - drevné schodiská.

Kováčstvo, zámočníctvo: - kované ploty - umelecké kováčstvo.

Lisovňa: - vstrekovanie technických plastových dielov - ultrazvukové zváranie.

Výroba - vráta Výroba - pergoly Stolárske práce Výroba - kuchynské linky Výroba - kancelársky nábytok Výroba - nábytok šatne, vstavané skrine, obývacie steny Výroba - dvere vchodové, interiérové Výroba - drevené schody - zábradlie

Elektroinštalačné práce, rekonštrukcia bytov na kľúč, revízia elektro, tv a sat rozvody.

Stavebné, murárske, obkladačské a vodo-topo práce: - opravy, rekonštrukcia domčekov, bytov, drobné demolácie, vodárske a kúrenárske práce.