Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -L142 - Dobývanie a úprava piesku a ílovinových zemín, zemné práce

Kovoobrábanie: -všetky trieskové obrábanie -sústruženie -frézovanie -delenie materiálu -vŕtanie -zvislé obrážanie -brúsenie na guľato, plocho -výroba ozubenia -výroba na zákazku.

Zámočníctvo. výroba: nerez, čierny materiál

Klampiarstvo-pokrývačstvo. Práca: -klampiarske -pokrývačské -tesárske -montáž strešných okien -zateplenie podkrovných priestorov -strechy na kľúč -rekonštrukcia striech.

Predaj prírodné, protišmykové, vodopriepustné, kamenné povrchy pre bazény, terasy, schody, príchody. Rekonštrukcia betónov.

Zámočníctvo a kovovýroba vrátane montáží oceľových konštrukcií. Zákazková výroba: -vráta -schodisko -ploty -kovové brány -nosné oceľové konštrukcie.

Stavebné práce: -zemné práce, pokládky inžinierskych sietí -jadrové vŕtanie betónu a železobetónu diamantovými nástrojmi -búracie práce hydraulickým kladivom na kolesovom bagre.

Inštalatérska a kúrenárska firma: -domovné a stredotlakové rozvody plynu a vody -ústredné kúrenie -montáže a revízie kotolní.

Elektroinštalácia a Elektromontáže: - Rozvody elektro priemyselných aj obytných budov - Fotovoltaické elektrárne - Hromozvody - Inštalácia a montáž osvetlenia interiérov a exteriérov - Revízia Novostavby a rekonštrukcia: - Byty, administratívne budovy a objekty štátnej správy - Murované rodinné domčeky - Drevostavby - Činžové bytové ...

Práca: -pokrývačské -klampiarske.