Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Predaj: -hutnícky materiál. -rúrky, plechy. -betonárska oceľ. -traverzy. Práca: -zámočnícke. -zváračské. Tel.: 724027495

Práca: -sadrokartonárske. -montáž strešných okien.

Služby: -pokládka betónovej dlažby. -realizácia spevnených plôch. -zemné práce, terénne úpravy.

Práca: -stavebná izolácia. -izolácia striech. -izolácia balkónov, terás. -Izolácia proti radónu. -zatepľovanie budov. -montáž, revízia bleskozvodov. -maliarske, natieračské práce. -klampiarske práce.

Stolárske práce. Výroba: -nábytok na mieru.

Stolárstvo. Výroba: -drevené okná, dvere. -vstavané skrine.

Stolárstvo. Práca: -truhlárske. Výroba: -nábytok na zákazku.

Práca: -truhlárske. Výroba: -celodrevené schodiská.

Dodávka: -technologické zariadenie budov. Práca: -vodoinštalatérske. -kúrenárske, plynárske. -rozvody technologických médií. -vzduchotechnické. -meranie a regulácia.

Práca: -dlaždičské. -pokládka zámkovej dlažby.

Činnosť: -lesnícka činnosť -piliarska výroba -drevovýroba -stavebné rezivo, krovy -tesárske práce -brúsenie kotúčov.

Kúrenárske a vodoinštalačné práce. Rozvody vody, kúrenie, vrátane kompletácií.

Pokladáme zámkové dlažby na kľúč. Pokládka obrubníkov všetkých typov.

Ponúkame odbornú montáž a servis klimatizácií Toshiba, LG a Haier do domov, bytov a kancelárií. Zaistíme záručný aj pozáručný servis.

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Výroba a spracovanie skla -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a ...

Murárstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Opravy ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Správa a údržba nehnuteľností -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Dokončovacie stavebné práce -Prípravné práce pre stavby

Predaj vzduchotechnických výrobkov od firmy PITRE s.r.l.

Ponúkame bezpečnostné podlahové značenie (výrobné haly, sklady, automotive atď.), priemyselné podlahy (epoxidové stierky, nátery, ESD podlahy atď.), dopravné značenie areálov, hĺbkové čistenie podláh, výškové čistenie priemyselných objektov. Zaisťujeme celorepublikovú pôsobnosť, viac ako 2.500 realizácií.

Vykonávame rôzne druhy prác, okrem pokládky dlažby sa zaoberáme ľahkými stavebnými prácami ako sú napríklad: Stavby plotov, kaskádovitých múrov, vonkajších schodísk a mnoho príbuzných prác.