Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Žiarová zinkovňa (pozinkovanie, galvanizovanie, galvanizácia, zinok), žiarové zinkovanie Firma je držiteľom certifikátu ISO 9001 (QMW), ISO 14001 (EMS) a Ü-Zeichen Práce - povrchové úpravy: - žiarové zinkovanie - kovové diely, oceľové konštrukcie, stožiare - pokovovanie (kov, kovy) - protikorózna ochrana oceľových výrobkov (proti korózii) - ...

Žiarová zinkovňa (pozinkovanie, galvanizovanie, galvanizácia, zinok), žiarové zinkovanie. Firma je držiteľom certifikátu ISO 9001 (QMW), ISO 14001 (EMS) a Ü-Zeichen Práce - povrchové úpravy: - žiarové zinkovanie - kovové diely, oceľové konštrukcie, stožiare - pokovovanie (kov, kovy) - protikorózna ochrana oceľových výrobkov (proti ...

NC obrábanie - sústruženie, frézovanie, zváranie - nerez, podľa požiadavky a dokumentácie zákazníka.

Firma Vladimír Jaňour - INSTAMONT sa zameriava na vykonávanie inštalatérskych a kúrenárskych prác. Dodávame a montujeme rozvody vody, kúrenie, plynové kotly, elektrokotle, podlahové vykurovanie aj tepelné čerpadlá. Našou ďalšou činnosťou je revízia a strojné čistenie kanalizácie. Sídlime v meste Hořovice. Kúrenárske, plynárske práce, dodávka, ...

Práca: - zemné, výkopové, bagrovanie - nákladná autodoprava (odvoz odpadu, stavebné sutiny) - stavebné - pokládka zámkovej dlažby.

Stavebná firma: - výstavba, rekonštrukcia rodinných domov - strojné omietky, zatepľovanie - rekonštrukcia kúpeľní - sadrokartonárske práce - zámková dlažba.

Práca: - murárske - údržba zelene.

Práca: - inštalatérske - kúrenárske - plynárske - solárne systémy - montáž centrálnych vysávačov.

Elektroinštalácia, elektrikárske práce - výroba rozvádzačov - bleskozvody a uzemnenie - priemyselné a bytové inštalácie vrátane rekonštrukcií.

Zákazkové stolárstvo, výroba - kuchyňa - okná - dvere - nábytok z masívu.

Pokrývačské a klampiarske práce - pokladanie strešných krytiny.

Kovovýroba. Stavebné zámočníctvo.

Potrebujete nové kúrenie? Chcete vykonávať rekonštrukcie kúrenia alebo plynu? Obráťte sa na inštalatérov a kúrenárov z firmy KOVO Johan! Našou prioritou je Vaša spokojnosť. Prednosťou našej spoločnosti je profesionalita a dlhoročná skúsenosť na trhu. Cenové ponuky spracovávame zadarmo po zameraní alebo z dodanej projektovej ...

Služby: -výškové práce montážnou plošinou.

Činnosť: - zemné práce - recyklácia - nákladná autodoprava - preprava nadrozmerných nákladov.

Práca: - kúrenárske - montáž podlahové vykurovanie - vodoinštalatérske - plynárske - strojové čistenie kanalizácií.

Vykonávame zemné a výkopové práce, demolácie, vypratanie budov a objektov. odvoz odpadu a sute. Prenájom kontajnera od 3m3 do 14m3. , 5t.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Služby: -ponuka stolárskych prác

Balíky služby a kompletizácia, logistika a skladovanie, správa a údržba budov, elektromontážne práce, zámočnícka výroba, minipivovar Všerad.

Stolárske práce - nábytok z masívu - paletové okná - EURO okná - schodisko (rovné aj točité z masívu)

Pokrývačstvo, klampiarstvo - kompletné dodávky striech - pokrývačské práce - klampiarske práce.