Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Spoločnosť Profitall spol.s r.o. sa svojou činnosťou zameriava na výrobu a montáž zariadení pre energetiku, strojárenskú výrobu a ďalej tiež na výrobu a predaj krbových kachlí a krbových vložiek. V našej širokej ponuke výrobkov nájdete ohrievače vody, prevádzací rúrky, komory, ohrievače vzduchu, vzduchovody a dymovody kotlov, oceľové konštrukcie a ...

Dodávka, realizácia, pokládka, renova: - podlahové krytiny - plávajúce podlahy - vinylové podlahy - PVC - parkety - drevené podlahy.

Zameriavame sa na zemné práce a s nimi spojenú autodopravu, servis a čistenie. Našim zákazníkom ponúkame: - úpravy a rekultivácia skládok - čistenie vodných plôch a tokov - demolácie a upratovanie - zakladanie a realizácie stavieb - dopravné stavby a oprava komunikácií - zimnej údržby, kosenie trávy - rezanie bitúmen a betónu - ...

Astrologické-liečiteľská poradňa: - astrológia - numerológia - výklad tarotových kariet.

Firma Jiří Vepřek vykonáva všetky inštalatérske a kúrenárske práce. Montujeme domové rozvody vody, kúrenia, kanalizácie i vybavenie kúpeľní. Sídlime v obci Nová Ves I, okres Kolín. Vykonávame tieto práce: - inštalatérske - kúrenárske - montáž ústredného kúrenia, radiátorov - vodoinštalatérske - montáž rozvodov vody - rozvody ...

Stavebná činnosť - zemné práce - špecializovaná stavebná doprava - stolárske práce - klampiarske práce.

činnosť - maliarske, natieračské a lakovnícke práce.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia objektov - zatepľovanie - obkladačské práce - podlahárske práce - pokládka zámkovej dlažby.

Stavebná činnosť - výstavba nízkoenergetických rodinných domov - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárenskom práce - instlalace TZB.

Kominárstvo, kominárske služby - montáž, opravy komínov - vložkovanie, frézovanie a čistenie komínov - predaj a realizácia krbov, krbových vložiek a krbových kachlí.

Firma Luboš Stránský ponúka svojim zákazníkom komplexné pokladanie kameňov. Vykonávame pokládku zámkovej aj kamenné dlažby, stavby plotov, múrov, schody z palisád a mnoho ďalších činností. Sídlime na adrese Kolínska 203, Veltruby. Pôsobíme v rámci Stredočeského kraja a okolia, prevažne na Kolínsku. Práca, remeslo: - obkladač - pokladanie ...

kovovýroba Vykonávame práce: - zámočnícke, zváračské, kovoobrábacie - ohýbanie rúrok a kovových profilov.

práca: - maliarske - lakovnícke.

činnosť: - rekonštrukcie domov, bytov - správa, údržba budov - údržba zelene.

Rezbár, výroba: - hračky, bábky - drevené šperky.

Zámočnícke práce: - brány, bránky, brány, prístrešky - kovové schody - zasklenie lodžií - zváranie hliníka.

činnosť: - hydroizolácie stavieb, terás - hydroizolácie plochých striech.

kovovýroba: - Ohraňovanie plechu - rezanie laserom - obrábanie - zváranie.

Modelárstvo, výroba: - dekorácie, modely pre film a reklamu - modely pre muzeálne expozície - výstavné modely.

truhlářství: - skrine - kuchynské linky - kancelársky nábytok.

Stolárstvo, výroba: - drevené vchodové, interiérová dvere - drevené schody - nábytok na zákazku.

činnosť: - izolácie vlhkého muriva - elektromontáže, elektroinštalačné práce. Výstavba, montáž - pergoly, altánky, záhradné domčeky, garážové státie.

Návrh, výroba: - kuchyne, kuchynský nábytok - skrine, vstavané skrine, komody - nábytok na mieru.