Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Šitie, výroba, e-shop: - bytové doplnky - obrusy, obliečky na vankúše - kabelky - zástery.

Výroba, montáž: -oceľové konštrukcie. práca: -zámečnické -jeřábnické.

Spoločnosť KUSED s.r.o. poskytuje služby v oblasti nákladnej autodopravy a tiež zemných a žeriavníckych prác. Ďalej sa naša spoločnosť zameriava na predaj, servis či zapožičanie náradia a stavebnej mechanizácie. V našom širokom sortimente nájdete vŕtačky, brúsky, vibračné dosky, kalové čerpadlá alebo miešačky. Sídlime na adrese Jatoční 192/32, ...

Vykonávame: - izolácia proti vlhkosti a spodným vodám - izolácia proti radónu - klampiarske práce.

Revízia povinnej kontroly kotlov na pevné palivo Buderus a Dakon. Servisné kontroly plynových a elektrických kotlov Buderus, Dakon, Protherm, Baxi, Vaillant, Immergas, Thermona, Brotje, Chaffoteaux.

Činnosť - údržba zelene, kosenie trávy - údržba vodných tokov, úpravy nádrží korýt - zemné práce - sanancia - maliarske a natieračské práce - upratovacie služby.

Stolárske práce, výroba - okná, dvere - kuchynské linky - nábytok do detskej izby - kancelársky nábytok.

Činnosť - výroba schodísk z kameňa - rekonštrukcia a opravy hrobov, schodov, obkladov.

Pokrývačské, klampiarske a tesárske práce - montáž a dodávka strešných krytín - strechy na kľúč - izolačné práce - sadrokartonárske práce.

Maliarske a natieračské práce - maľby a nátery bytov, chodieb, panelových a rodinných domov, škôl, zdravotníckych zariadení, komerčných priestorov, fasád.

Montáž, pokládka - liate podlahy. Podlahárske práce, realizácia podláh.

Výroba, montáž a rekonštrukcia - regulačná stanica zemného plynu - plynovody a kotolne.

Stolárska výroba - schody - interiérové dvere - kancelársky nábytok - spálňa - kuchyňa - kúpeľňový nábytok.

Stavebná činnosť - rekonštrukcia domov a bytov - hodinový manžel - stolárske práce - zateplenie rodinných domov - klampiarske, pokrývačské a tesárske práce.

Činnosť - inteligentná elektroinštalácia KNX - vizualizácia - riadiace systémy.

Stavebná činnosť - rekonštrukcia historických budov a fasád - výškové práce - prenájom autoplošiny.

Elektroinštalačné práce, elektroinštalácia - inštalácia a montáž tepelných čerpadiel, alarmov, vzduchotechniky.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia bytov - výkopové práce - obkladačské práce.

Činnosť - zemné a výkopové práce - zakladanie stavieb – vŕtanie pilotov. Služby - vnútroštátna aj medzinárodná nákladná autodoprava. Výroba - jednoúčelové stroje na montáž, triedenie, presun materiálu v sériovej výrobe - robotické stanice.

Poradenstvom, projektovaním a inštaláciou: - v oblasti vykurovania - komplexné dodávky vykurovacích systémov, elektroinštalácie, MaR, rozvody vody, atď...

Naše služby: - stavebná a projekčná činnosť.

- rekonštrukcia bytových jadier, celkových objektov - zatepľovanie objektov, - výstavba rodinných domov na kľúč Stavby: - priemyselné - občianske - bytové - poradenstvo v odbore stavebníctva Vrátane projekcie: - zabezpečenie dokumentácie - pomoc pri zabezpečení financovania výstavby - zabezpečenie stavebného ...

Elektromontážne práce - revízia elektro - montáže bleskozvodov.

Činnosť - záhradnícke a lesnícke práce - práca a údržba na vodných tokoch - zemné práce, demolácie, terénne úpravy - sanácia historických stavieb, pamiatkových objektov, sanácia priemyselných stavieb - maliarske, natieračské a lakovnícke práce.