Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Prenájom - elektrocentrály 180kVA Elektroinštalačné prácerevízna činnosť - VN a NN Poskytuje - energetické poradenstvo.

Podbitie striech palubovkami - v zozname SOD a zozname odborných dodávateľov v programe ZELENÁ ÚSPORÁM Kompletné zateplenie budov - fasády BAUMIT, WEBER - v zozname SOD a zozname odborných dodávateľov v programe ZELENÁ ÚSPORÁM Pôdne vstavby - podhľady - priečky - všetky sadrokartónové konštrukcie v drevostavbách - minerálne a kazetové ...

Radek Graman zo Žďáru nad Sázavou sa zameriava na výškové práce a montáž stavebných a hutníckych konštrukcií.

Práca: -rekonštrukcia a odbahňovanie rybníkov -vodovody a kanalizácie -koreňové čistiarne odpadových vôd -všetky zemné práce -revitalizácia riečnych systémov -výstavby a obnovy rybníkov -stavba vodovody a kanalizácie. Malostranský pivovar.

Orest Ivasyuk sa zameriava na murárske, búracie a obkladačské práce, rekonštrukcie domov, bytov a kúpeľní, stavby komínov a krbov, pokladanie dlažby a mnoho ďalšieho.

Výroba - gumené výrobky. Kovovýroba

Zatepľovanie fasád. Pokládka - dlažby. Rekonštrukcia byty a domy.

Pavel Sedláček z okresu Žďár nad Sázavou sa špecializuje na sklenárske, natieračské a maliarske práce.

Josef Čermák z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na klampiarske a pokrývačské práce. Postará sa o výmenu strešnej krytiny, čistenie a mnoho ďalšieho.

Rámovanie. Sklenárstvo. Ponuka sklenárskych prác.

Poskytujeme kompletný geodetický a poradenský servis. Geodetické práce. Inžinierska geodézia. Pozemkové úpravy.

Ing. Jaromír Špaček sa zameriava na výrobu a montáž stropov a železobetónových stropných panelov. Stropné panely vyrába podľa dokumentácie alebo zamerania.

Hlavné činnosti firmy sa zameriava na izolácie, strechy. Ponúkame murárske, klampiarske, pokrývačské práce. Montáže strešných okien. Stavby a opravy strešných plášťov klasických aj atypických typov striech - sedlová, šikmá, plochá, pultová, valbová, manzardová strecha a pod. Krovy, väzby, oplechovanie atiky, odkvapový systém, odkvapnica, ...

Ponúkame výrobu a montáž oceľových konštrukcií a hál. Montované haly, oceľové konštrukcie. Zámočníctvo.

Jaroslav Gregor zo Žďáru nad Sázavou sa zameriava na výškové práce, umývanie, nátery, opravy a montáže striech a ďalšie činnosti.

Stavebná firma Šoukal Služby: -v oblasti stavebníctva -stavby, rekonštrukcie a demolácie stavieb.

Henrich Padalík sa zameriava na rámovanie a paspartovanie obrazov, grafiky, fotografií, puzzle, papyrusov, výšiviek a mnoho ďalšieho.

Domové inštalatérske práce: - vodoinštalatérske práce: - rozvody vody a domových odpadov - montáže vane, sprchovacích kútov, umývadiel, WC, batérií, elektrických bojlerov - pripojenie práčok a umývačiek - kúrenárske práce. Oprava, servis, montáže: - ručné pumpy pre studne alebo vrty.

Vŕtané studne: -vyhľadávanie vodného zdroja -vrty pre tepelné čerpadlá.

Projekcia, projektová činnosť: - teplovzdušné vykurovanie nízkoenergetických budov a solárneho ohrevu.

Výroba, dodávka, predaj a opravy: - náhradné diely, všetky komponenty pre komunálne vozidlá značiek AGM, Variant, Alficar, Magma, Multicar. Zákazková zámočnícka výroba, zámočníctvo. CNC obrábanie.

Stavebná firma. Komplexné stavebné práce. Obkladačské práce, pokládka dlažby Rekonštrukcia komunikácií. Odvodňovacie systémy.

Prípravné práce pre stavby. Prípravné stavebné práce. Ručné výkopové práce. Zámočníctvo, zámočnícke práce.